Uusimmat

Hirviömäinen Alien: Isolation -modi tekee pidetystä kauhupelistä todellista pelaajan rääkkäystä

28.10.2022 15:30 Muropaketin toimitus

Näppärästi nimetty AlienS: IsolatioN antaa Alien-faneille hyvän tekosyyn palata säikkymään xenomorpheja vielä kerran.

Alien: Isolation ilmestyi jo vuonna 2014, mutta kauhupeli on säilyttänyt paikkansa todellisena fanisuosikkina, ja sitä pidetään jopa yhtenä kaikkien aikojen parhaista kauhupeleistä. Intensiivisestä pelistä on nyt kuitenkin tehty vielä monin verroin kauheampi, kertoo PC Gamer.

Pelimodaaja Zyr0511 on tehnyt AlienS: IsolatioN -pelimodin, ja kuten nimestäkin voi päätellä, lisää se Isolationiin useamman avaruusmörkin pelaajaa jahtaamaan. Homma ei kuitenkaan ole aivan niin yksinkertaista, vaan vielä paljon pahempaa.

Uudessa pelimodissa on kolme asetusta, joista matalin vain lisää 2-3 xenomorphia enemmän, mutta korkein Nightmare-asetus tekee pelistä jo todellista helvettiä. Tällä asetuksella peliin ilmestyy kullakin hetkellä 2-5 lisähirviötä, joiden tekoäly ja aistit on nostettu mahdollisimman korkealle. Alienit siis reagoivat nopeammin, löytävät pelaajan helpommin ja tekevät enemmän vahinkoakin. Ja kaiken kukkuraksi jopa pelin androidit voivat nyt juosta, mikä tekee niistäkin entistä vaarallisempia.

AlienS: IsolatioN -modin latauksen ja asennusohjeet löydät Nexus Modsista. Alta näet pelistriimaajan videon, jossa pelimodista yritetään selvitä hengissä.