Uusimmat

Homefront-tiimin entinen johtaja Ubisoftin leipiin

30.06.2011 12:00 Tero Lehtiniemi

Homefront oli alkuasetelmiltaan lupaava mutta yksinpelinsä puolesta pahasti lässähtänyt räiskintäpeli, joka kuitenkin myi varsin hyvin. Jatko-osaakin on jo luvattu, mutta tästä ei suinkaan vastaa alkuperäisen tehnyt Kaos Studios, vaan THQ Montreal. Kaosin lempilasta ei ainoastaan viety siltä, vaan samalla THQ pisti kylmäksi koko studion. Nyt firman entinen johtohahmo on kuitenkin löytänyt uuden kodin.

Kaosin luova johtaja ja toimitusjohtaja David Votpyka on nimittäin siirtynyt Ubisoft Red Stormin palvelukseen. Ghest Recon: Future Soldieria työstävä tiimi sai miehestä uuden jäsenen, joka kulkee hienolla tittelillä vanhempi luova johtaja. David päätyi suhteellisen nimekkääseen porukkaan, sillä Red Storm on aiemmin työskennellyt hyvin menestyneiden Rainbow Six- ja Tom Clancy’s Ghost Recon -sarjojen parissa.

Paha sanoa, kuinka hyvä lisäys herra loppujen lopuksi on. Ainakaan Homefrontin pelimekaniikka ei osoittanut kovinkaan luovia kykyjä, oli kyseessä sitten herran itsensä ideoima tai johtajan asemassa hyväksytty. Oli miten oli, itse Ghost Recon: Future Soldier ilmestyy näillä näkymin ensi vuoden maaliskuussa.

Lähde: Gamespot

Lisää aiheesta

Homefront (PC, PS3, Xbox 360)

Odotin Homefrontia innolla ennakkoon. Peli näytti olevan ihan pätevä räiskintäpeli, jossa oli paljon perinteistä ”amerikkalaiset Irakissa” –juonta mielenkiintoisempi tarina. No, puolet tästä ennakko-odotuksesta pitikin paikkansa.

Se toinen puoli kuitenkin osoitti taas kerran, että ennakko-odotuksista ei ole kuin haittaa. Mutta kumpi puoli on kumpi?

Lue myös

PlayStation 3:n murtanut GeoHot Suuren Saatanan palvelukseen

LulzSec-hakkeri sai bännit Internetistä

Duke Nukem Forever (PC, PS3, Xbox 360)

White Knight Chronicles: Origins (PSP)