Uusimmat

Homefrontin saamat arvosanat laittoivat THQ:n pörssikurssin pahaan syöksyyn

16.03.2011 10:25 Tero Lehtiniemi

Pohjois-Korean miehittämiin Yhdysvaltoihin sijoittuva Homefront on ollut THQ-pelijulkaisijan historian ennakkotilatuin peli. Eilen tapahtuneen pelin ja siihen ei-niin-maireasti suhtautuneiden arvosteluiden jälkeen THQ:n pörssikurssi on lähtenyt rajuun syöksyyn, ja tästä syytetään ketäpä muutakaan kuin peliarvostelijoita.

NASDAQissa THQ:n osakkeen arvo on tällä hetkellä 4.69 dollaria, mikä on huimat yli 20 prosenttia vähemmän kuin eilen ennen Homefrontin julkaisua. Keskimääräisesti peli on kerännyt arvosteluissa seiskalla ja kutosella alkavia numeroita, mitä ei voi tietysti pitää kovasti hypetetylle pelille mitenkään kovin mairittelevana.

THQ:lla asiasta ei kuitenkaan olla huolissaan. Firman toimitusjohtaja Brian Farrell on ilmoittanut pelin olevan massamarkkinatuote, ja olevansa kiinnostuneempi pelaajien mielipiteistä. Kauppa Homefrontilla kuulemma käy edelleen. THQ:n luottoa Homefront-tuotenimeä kohtaan korostaa vielä se, että pelille luvattiin jatko-osa jo ennen kuin koko peliä oli edes julkaistu.

Lisätietoja: ”Bad reviews of Homefront send THQ shares tumbling”

Lisää aiheesta

Homefront-ennakko (PC, PS3, Xbox 360)

Lue myös

de Blob 2 (PS3, Xbox 360, Wii)

Killzone 3 ja Guerrilla Gamesin Jan-Bart van Beek – kuuntelemme fanejamme

Modern Warfare 2:n lentokenttäkohtaus mursi ääninäyttelijät

Japanin luonnonkatastrofi vaati ensimmäiset peliuhrinsa