Uusimmat

Horizon Forbidden Westin laajennuksesta korjattiin monia ikäviä bugeja

Kuva: Sony Interactive Entertainment / PlayStation

03.05.2023 15:50 Muropaketin toimitus

Hiljattain ilmestyneestä Burning Shores -laajennuksesta löytyi monia etenemisen estäviä bugeja, joita on nyt paikattu.

Hittiroolipeli Horizon Forbidden West sai pari viikkoa sitten odotetun Burning Shores -laajennuksen, joka julkaistiin kehuvien arvioiden saattelemana. Valitettavasti laajennukseen oli kuitenkin jäänyt joukko bugeja, joita on nyt korjattu tuoreessa päivityksessä.

Video Games Chroniclen mukaan Burning Shoresin uusi päivitys korjasi kaikkiaan yli 40 pelibugia. Virallisen patch note -listan mukaan monet näistä bugeista estivät pelissä etenemisen kokonaan, jos pelaaja oli tarpeeksi epäonninen törmätäkseen niihin. Monet bugeista liittyivät vieläpä laajennuksen päätehtäviin ja usein ne tekivät käytännössä mahdottomaksi suorittaa jotakin tehtävän vaihetta – esimerkiksi sen vuoksi, että vihollinen saattoi pudota kartan läpi pelialueen ulkopuolelle.

Guerrilla Gamesilla on siis riittänyt hommaa bugikorjauksissa myös DLC:n julkaisun jälkeen. Burning Shoresin vanavedessä Guerrilla kuitenkin julkisti myös, että pelisarja saa vielä jatkoa. Horizon-sarjassa kehitetään tiettävästi sekä moninpelipohjaista kokemusta että jonkinlaista jatkoa pelisarjan päähahmon Aloyn tarinalle.

Tulevien Horizon-pelien julkaisuajankohdista ei ole mitään tietoa.

LUE MYÖS: Arvostelu | Horizon Forbidden West: Burning Shores -DLC jatkaa Aloyn seikkailuja Los Angelesin laavavirtojen keskellä

Muropaketin uusimmat