Horizon Zero Dawn on myyntimenestys – jatko-osa on jo tekeillä

16.03.2017 21:14 | Muropaketin toimitus | 1759 | 3

Horizon Zero Dawn on yksi alkuvuoden 2017 kehutuimmista peleistä, ellei peräti kehutuin. Aloyn seikkailut ovat saaneet kriitikoiden lisäksi ylistystä myös pelikansalta ja siinä sivussa kukkarojen nyörit aukeamaan.

Kahden ensimmäisen viikon aikana Horizon Zero Dawnia on myyty maailmanlaajuisesti 2,6 miljoonaa kappaletta, tiedotti Sony tänään.

Luku sisältää maailmanlaajuisesti myydyt fyysiset levyt sekä digitaaliset lataukset PlayStation Storesta. Myyntitilastot ovat SIEJA-alueilta ajalta 2.–13.3.2017, SIEA-alueilta ajalta 28.2–12.3.2017 ja SIEE-alueilta ajalta 1.–12.3.2017.

”Tämä on vasta alku Aloyn tarinalle ja matkallemme Horizon Zero Dawnin maailmaan. Tiimimme on jo työstämässä jatkoa pelin tarinalle”, Guerrilla Gamesin Managing Director Hermen Hulst on luvannut.

Domen arvostelussa Horizon Zero Dawn sai 4,5 tähteä viidestä sekä vuolaat kehut. Lue arvio täältä:

Horizon Zero Dawn on hyvää scifiä ja uskomattoman kaunis peli

Horizon Zero Dawn
Kaikki jutut aiheesta
Keskustelu

Eiköhän tuo "Tiimimme on jo työstämässä jatkoa pelin tarinalle" tarkoita DLC:tä, eikä jatko-osaa.

Joo, tosi hyvältähän tuo vaikuttaa, LP-videoita juutuubista katsellessa, kun vaan perkele porttaisivat sen PC:lle että pääsisi itsekkin kokeilemaan.

pevri

Joo, tosi hyvältähän tuo vaikuttaa, LP-videoita juutuubista katsellessa, kun vaan perkele porttaisivat sen PC:lle että pääsisi itsekkin kokeilemaan.

Itsekkin katsellut nyt n. 5h LP-sarjaa tuubista ja vaikuttaa kyllä niin hyvältä, että palkkapäivänä vedän ostohousut jalkaan ja käyn ostamassa ps4 pron.

Muropaketin uusimmat