UUSIMMAT

Horizon Zero Dawn -tv-sarjasta tihkuu lisätietoja – mukana tekijöitä laatusarjoista

28.06.2022 12:05 Muropaketin toimitus

Ylistettyihin Horizon-peleihin perustuva tv-sarja on kehitteillä Netflixille, ja nyt tiedetään jo osa sarjan työryhmästä.

Kesäkuun alulla uutisoimme, että Netflixillä on tekeillä tv-sarja PlayStationin hittipelien Horizon Zero Dawn ja Horizon Forbidden West pohjalta. Samaan maailmaan sijoittuvan sarja uskotaan olevan esiosa peleille, ja sen nimen väitetään olevan Horizon 2074.

Nyt Comic Book uutisoi, että osa tv-sarjan tekijöistä näyttää paljastuneen Director’s Guild of Canada Ontarion sivuilta. Sivustolla luetellaan koko joukko tv-sarjan työryhmää, ja nimi Horizon 2074 näyttää myös olevan vahvistettu.

Tekijätiimissä onkin laatusarjoista tuttuja tekijöitä. Ensimmäinen apulaisohjaaja Jack Boem tunnetaan The Boys ja What We Do in the Shadows -sarjoista, toinen apulaisohjaaja Adam Bocknek tunnetaan niin ikään The Boysista, ja taiteellinen johtaja Michele Brady puolestaan on tuttu The Expansesta ja Warehouse 13:sta.

Horizon 2074 -sarjaa ei ole vielä virallisesti laajemmin esitelty, joten kaikki väitteet sarjan sisällöstä ovat pelkkää arvailua.

Horizon Zero Dawn ja en talvella ilmestynyt jatko-osa Horizon Forbidden West ovat viime vuosien suurimpia uusia pelisarjoja ja pleikkarivalmistaja Sonyn suurimpia myyntimenestyksiä. Seuraavaksi sarjassa nähdään VR-peli Horizon: Call of the Mountain.

LUE MYÖS: Arvostelu Horizon Forbidden West on viiden tähden jatko-osa – ”Jopa vielä vaikuttavampi peli kuin Horizon Zero Dawn”