UUSIMMAT

Huhtikuun pelijulkaisuissa tarjolla kauhua, tasohyppelyä, kartingia ja räiskintää

01.04.2017 12:00 | Muropaketin toimitus

Huhtikuussa julkaistaan reilusti uusia pelejä useille alustoille. Nintendo Switchin tähtipelinä loistaa Mario Kart 8 Deluxe, jonka lisäksi päivänvalon näkevät esimerkiksi seikkailupeli Syberia 3 sekä kauhupeli Outlastin jatko-osa.

Maaliskuu toi mukanaan Horizon Zero Dawnin, Nintendo Switchin ja uuden The Legend of Zeldan, mutta huhtikuu ei jää kauas jälkeen edeltäjästään. Keväisen kuukauden pelijulkaisuissa riittää nimittäin monipuolisia pelijulkaisuja eri alustoilla.

Pleikkaripelaajien osalta pelikuukausi käynnistyy 4. huhtikuuta, kun PS4:n yksinoikeuspeli Drawn to Death julkaistaan. Kuten aiemmin uutisoimme, on veteraanikehittäjä David Jaffen tyylikäs areenaräiskintä heti huhtikuussa ilmainen PlayStation Plus -tilaajille.

Seuraava pleikkarijulkaisu on luvassa jo seuraavana päivänä, kuten Persona 5 ilmestyy viimein Japanin ulkopuolella. Persona-pelisarjan odotettu roolipeli ilmestyy PS4:n ohella myös edellisen sukupolven PlayStationille.

7. huhtikuuta ilmestyy remasteroitu versio vuoden 2011 Bulletstorm-räiskinnästä, joka saapuu samalla kertaa PC:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle. Useammalle alustalle ilmestyy myös 11. huhtikuuta julkaistava tasohyppely Yooka-Laylee, joka saapuu PC:n, PS4:n ja Xbox Onen lisäksi myös Macille ja Linuxille. Nintendo 64:n klassikoille kumartava tasohyppely kääntyy myöhemmin tänä vuonna myös Nintendo Switchille. Sama tilanne on steampunk-henkisellä seikkailupelillä Syberia 3, joka saapuu 20. huhtikuuta PC:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle, mutta Switch-versiota saadaan vielä odottaa.

25. huhtikuuta ilmestyy yksi vuoden odotetuimmista kauhupeleistä, kehutun Outlastin (2013) jatko-osa Outlast 2, joka julkaistaan sekin PC:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle samalla kertaa. Samana päivänä kaikille kolmelle alustalle saapuu myös taktinen räiskintäpeli Sniper: Ghost Warrior 3.

Pelitäyteisen kuukauden kruunaavat LittleBigPlanet-peleistä tunnetun Tarsier Studiosin tummanpuhuva tasohyppelypeli Little Nightmares ja Nintendo Switchille ilmestyvä Mario Kart 8 Deluxe. Molemmat julkaistaan 28. huhtikuuta.

Alta näet trailerit mainituista peleistä. Tämä ei ole kattava lista kuukauden pelijulkaisuista, ja muutama peli enemmän löytyy esimerkiksi Polygonin sivuilta.

Nintendo Switch
Kaikki jutut aiheesta