Huhu: BioWare kehittämässä uutta Knights of the Old Republic -peliä?

11.04.2017 12:01 | Muropaketin toimitus

Peliteollisuuden sisäpiiriläinen Liam Robertson on väittänyt podcastissaan, että BioWare Austin kehittää uutta Star Wars: Knights of the Old Republic -peliä. Projektin kerrotaan alkaneen uusintaversiona, mutta kehittyneen itsenäiseksi peliksi.

Pelimaailmassa huhuihin kannattaa aina suhtautua skeptisesti, mutta kun uusia Star Wars -pelejä tiedetään olevan kehitteillä useita, ei kuulosta mahdottomalta, että myös vanhempia pelisarjoja käynnistettäisiin uudelleen.

PC Gamer uutisoikin uudesta huhusta, jonka mukaan BioWare olisi tekemässä uutta Star Wars: Knight of the Old Republic -peliä. Väite on peräisin pelitoimittaja Liam Robertsonilta, joka kertoo asiasta tuoreessa Patreonin kautta julkaistussa podcastissa.

Robertson väittää kuulleensa useista lähteistä, että BioWaren Austinin studio kehittää uutta Knight of the Old Republicia. Hänen mukaansa projekti alkoi yrityksenä tehdä remake eli uusintaversio alkuperäisestä, vuoden 2003 KOTOR-pelistä, mutta on sittemmin kehittynyt itsenäiseksi peliksi.

Robertson väittää, että BioWare työstää parhaillaan pelin prototyyppiä, mutta suunnitellusta julkaisuajankohdasta hänellä ei ole tietoa.

Tällä hetkellä mikään muu lähde ei ole tukenut Robertsonin väitteitä. PC Gamer kuitenkin huomauttaa, että Knights of the Old Republicin alkuperäinen käsikirjoittaja Drew Karpyshyn palasi vuonna 2015 BioWarelle, eikä omien sanojensa mukaan ole työskennellyt ainakaan tuoreen Mass Effect: Andromedan parissa. Ehkäpä Karpyshyn voisi siis olla tekemässä uutta KOTOR-peliä?

Knight of the Old Republic ja sen jatko-osa Knights of the Old Republic II: The Sith Lords (2005) saivat aikanaan runsaasti ylistäviä arvioita ja niitä voidaan pitää moderneina klassikkopeleinä. BioWare Austin tunnetaan Star Wars: The Old Republic MMO-pelistä, joka julkaistiin vuonna 2011.

huhu
Kaikki jutut aiheesta