Huhu: Cyberpunk 2077:n pelimoottori on valmis – Sonylla on pelattava demo PlayStation 4:lle

12.01.2018 19:24 | Muropaketin toimitus | 1

Tuoreiden huhujen mukaan kovasti odotettu Cyberpunk 2077 -peli olisi jo siinä kunnossa, että sitä voi pelata.

CD Projekt Red -pelitalon työstämän Cyberpunk 2077 -pelin Twitter-tili heräsi äskettäin eloon vuosien hiljaisuuden jälkeen, ja nyt pelistä on kuulunut kannustavia huhuja. Vuodettujen tietojen mukaan pelin kehitystyö olisi edennyt siihen pisteeseen, että Sonylle olisi lähetetty sen pelattava testidemo PlayStation 4:lle.

Jos tiedot pitävät paikkansa, on Cyberpunk 2077 pelattavassa kunnossa – ainakin PS 4:llä. Vaikka näin olisi, ei se tarkoita sitä, että peli julkaistaisiin pian.

Sonylla työskentelevä lähde on huhun mukaan kertonut, ettei peliä julkaistaisi tänä vuonna, sillä sitä kehitettäisiin ja hienosäädettäisiin vielä vuosi tai kaksi. Pitkällinen kehittäminen tarkoittaisi sitä, että lopputulos on hyvinkin valmis, toisin kuin jotkut viime aikoina julkaistut isot pelit.

Huhut paljastaneella videolla pohditaan myös sitä, että Cyberpunk 2077:n massiivinen markkinointikampanja olisi alkamassa pian. Pelin Twitter-tilin herääminen saattaa olla tämän alkua – aivan kuten erinäiset peliä koskevat huhutkin, joiden levittäminen voisi olla mainio tapa nostaa kiinnostusta sitä kohtaan.

Voi olla, että tätä Night Cityyn sijoittuvaa cyberpunk-peliä esitellään ensimmäisen kerran ensi kesän E3-messuilla.

Keskustelu

Hieman varauksella suhtautuisin kaikkiin huhuihin, jotka liittyvät CD Projekt RED:iin ja Cyberpunk 2077:aan. Viime vuoden puolella (2017) oli vähän saman tapaista tilannetta ilmassa ja CD Projekt RED teki asiasta ihan virallisen tiedotuksen.

Lyhyesti sanottuna tiedotuksessa kerrotaan että "tietoihin jotka eivät tule suoraan CD Projekt RED:ltä, ei ole luottamista".

[​IMG]
Lähde: CD Project RED Cyberpunk 2077 Forumit

Muropaketin uusimmat