Uusimmat

Huhu: Maailman myydyin peli taipuu pian uuteen genreen – julkistus ehkä jo viikonloppuna

09.06.2022 08:00 Muropaketin toimitus

Luotettu pelitoimittaja on esittänyt väitteitä Minecraft-strategiapelistä, joka saatetaan paljastaa jo sunnuntain Xbox Showcase -striimissä.

Eurogamer kertoo tuoreesta huhusta, joka liittyy myös tänään käynnistyvään Summer Game Fest -tapahtumaan. Giantbomb-median juontaja Jeff Gerstman on kertonut Twitch-striimissä, että Minecraftista olisi tekeillä uusi spin off -peli.

Gerstmanin mukaan Minecraft taipuu jonkinlaiseksi reaaliaikastrategiaksi, jota kuitenkin ohjastetaan kolmannen persoonan kuvakulmasta. Pelaaja pääsee mitä ilmeisimmin komentamaan joukkoja ja kamppailemaan Minecraft-vihollisia kuten Piglinejä vastaan. Pelissä pitäisi myös olla tarina sekä välivideoita.

Gertsman ei omien sanojensa mukaan tiedä, onko peli siinä kuosissa, että se julkistetaan jo tulevan sunnuntain Xbox & Bethesda Games Showcase -striimissä, mutta se vaikuttaa mahdolliselta. Toimittaja väittää nähneensä muutaman kuvakaappauksen ja esittelyn pelistä.

Kyseessä on tietysti vahvistamaton huhu, mutta mitenkään mahdottomalta juttu ei kuulosta. Minecraftista on ennenkin tehty spin off -pelejä, kuten Minecraft Dungeons ja Minecraft: Story Mode.

Minecraftin pääpeli tunnetaan historian myydyimpänä digitaalisena pelinä, jonka asemaa edes Grand Theft Auto V ei enää pysty syrjäyttämään. Minecraftia kerrotaan myydyn pökerryttävät 238 miljoonaa kappaletta. Ei siis mikään ihme, jos hittipelin tyyli halutaan viedä uusiin ulottuvuuksiin ja peligenreihin.

LUE MYÖS: E3-messujen korvike käynnistyy huomenna – tässä esittelystriimien päivät ja kellonajat

Muropaketin uusimmat