Huhu: Modern Warfare Remastered julkaistaan itsenäisesti kesällä

02.05.2017 12:11 | Muropaketin toimitus

Viime vuonna remasteroituna versiona ilmestynyt Call of Duty: Modern Warfare Remastered saattaa viimein saada itsenäisen julkaisun. Toistaiseksi peli on saatavilla vain Infinite Warfaren kylkiäisenä.

Call of Duty 4: Modern Warfare (2007) ilmestyi viime vuonna remasteroituna versiona, mutta monen pelaajan harmiksi se on saatavilla vain uuden Call of Duty: Infinite Warfaren (2016) erikoisversioiden mukana. Activision ei tähän päivään mennessä ole kommentoinut, tullaanko Modern Warfare Remasteredia julkaisemaan koskaan itsenäisenä versiona, mutta tuore huhu näyttää vihjaavan siihen suuntaan.

Destructoid nimittäin uutisoi, että Modern Warfare Remastered on listattu itsenäisesti GameFly-pelikaupan sivulle. Asiasta kertoi ensimmäisenä Call of Duty -sivusto Charlie Intel, jonka uutisesta löytyy myös kuva verkkokaupan sivuilta.

Mikäli kyseessä ei ole erikoinen virhe, näyttää siis siltä, että Modern Warfare Remastered ilmestyisi Infinite Warfaresta erillisenä julkaisuna kesällä. PlayStation 4 -versio julkaisupäiväksi on merkitty 20. kesäkuuta ja Xbox One -version julkaisupäiväksi 20. heinäkuuta. Ero konsoliversioiden välillä vastaa pelin alkuperäistä julkaisuaikataulua viime syksyltä.

Kyseessä on toistaiseksi vahvistamaton tieto, mutta monet ovat pitäneet Modern Warfare Remasteredin itsenäistä julkaisua enemmän kuin todennäköisenä. Esimerkiksi Destructoid toteaa, että kyse oli lähinnä siitä, milloin julkaisu tapahtuu.

Activision sai hiljattain negatiivista huomiota, kun yhtiö julkaisi Modern Warfaren remasteroituun versioon maksullisen karttapaketin. Kuten uutisoimme, uudelleenjulkaisun kartat saapuivat markkinoille kalliimpina kuin alkuperäiselle pelille liki kymmenen vuotta sitten.

Call of Duty
Kaikki jutut aiheesta