Uusimmat

Huhu: Nintendon hittipelin seuraaja on hyllyllä, sillä se ”pärjäsi surkeasti testeissä”

08.06.2022 16:05 Muropaketin toimitus

Nintendo Switchin julkaisupeli ei ehkä saakaan vielä seuraajaa, sillä uusi peli on todettu tylsäksi.

1-2 Switch oli Nintendo Switchin julkaisupeli, joka tarjosi nipun hauskoja ja helposti lähestyttäviä bilepelejä koko perheelle. Se oli myös myyntimenestys, jota kerrotaan myydyn 3,45 miljoonaa kappaletta.

Nyt Eurogamer kuitenkin raportoi huhusta, jonka mukaan pelin seuraaja olisi pahassa pulassa. Nimellä Everybody’s 1-2 Switch kehitetty jatko-osa on Fanbyten toimittajan Imran Khanin mukaan toistaiseksi jäissä, sillä se menestyi huonosti kohdeyleisönsä parissa pelitesteissä.

Khanin mukaan Everybody’s 1-2 Switch olisi edeltäjästään poiketen toiminut älypuhelimilla, samaan tapaan kuin Jackbox Party Pack -bilepelit. Tämä ei kuitenkaan innostanut lapsiperheitä, joille 1-2 Switch on ensisijaisesti suunnattu. Pelitestaajat kutsuivat peliä ”tylsäksi” ja ”pitkäveteiseksi”.

Khan kertoo kuulleensa väitteet useilta lähteiltä, mutta tietoon kannattaa tietysti suhtautua vahvistamattomana huhuna. Vaikuttaa epätodennäköiseltä, että Nintendo hylkäisi kehittämänsä pelin kokonaan, mutta huhun perusteella 1-2 Switchin seuraajaa tuskin tullaan vielä hetkeen julkistamaan.

Muropaketin uusimmat