UUSIMMAT

Huhu: Seuraava Far Cry -peli saattaa sijoittua villiin länteen

09.05.2017 13:46 | Muropaketin toimitus

Yhdysvaltain Montanassa järjestetty mainoskuvaus on saattanut paljastaa seuraavan Far Cry -pelin tapahtumapaikan.

Vuoden odotetuimpiin peleihin lukeutuva Red Dead Redemption 2 on tunnetusti villin lännen peli, mutta näyttää siltä, ettei se jää vuoden ainoaksi länkkäripeliksi. VG24/7 nimittäin raportoi, että myös seuraava Far Cry -sarjan peli saattaa sijoittua villin lännen maisemiin.

Huhu on lähtenyt liikkeelle Yhdysvaltain Montanasta. Paikallisella preerialla järjestetyissä mainoskuvauksissa tuottaja Jeff Guillot paljasti paikallislehdelle, että tekeillä on pelimainos. Paikalla kuvattiin live action -traileria, jonka kuvaukset ulottuivat Kaliforniasta Montanaan. Tämä viittaa vahvasti 1800-luvulle sijoittuvaan villin lännen peliin.

Guillot kertoi myös, että peli on olemassaolevan pelisarjan jatko-osa, ja että sen on määrä ilmestyä syyskuussa.

Moni voisi kuvitella, että tekeillä on Red Dead Redemption 2:n trailerin kuvaukset, mutta VG24/7 huomauttaa, että Guillot työskennellyt aiemmin useiden Ubisoftin julkaisemien videopelien mainoskampanjoissa. Lisäksi Ubisoft on aiemminkin mainostanut pelejään live-kuvatuilla trailereilla. Tämä viittaisi siihen, että kyseessä ei olisi Rockstarin Red Dead Redemption 2, jonka julkaisijana toimii Take-Two Interactive.

Vuonna 2015 Ubisoft järjesti myös Far Cry -faneille äänestyksen, jossa kysyttiin, mikä olisi paras idea seuraavalle Far Crylle. Yksi äänestyksessä tarjotuista vaihtoehdoista oli ”Spagetti Western -tyylinen peli 1800-luvun Amerikassa”. Idea länkkäripelistä on siis ollut ennenkin esillä Far Cry -sarjan yhteydessä.

Jos pelin on määrä ilmestyä jo syyskuussa, tulee totuus asiasta paljastumaan varmasti pian. Mikäli kyseessä on uusi Far Cry, tullaan se varmaankin julkistamaa E3-messuilla kesäkuussa.

Far Cry -sarjan edellinen peli Far Cry Primal (kuvassa) julkaistiin viime vuonna, ja se sai Domen arvostelussa neljä tähteä:

Far Cry Primal on brutaali ja omaperäinen

Far Cry
Kaikki jutut aiheesta

Muropaketin uusimmat