Huhu: Sony Santa Monica Studion seuraava projekti on jopa God of Waria eeppisempi

22.11.2018 15:55 | Muropaketin toimitus

Tunnettu elokuvaohjaaja on paljastanut sosiaalisessa mediassa jutelleensa Sony Santa Monica Studion ohjaajan kanssa tämän seuraavasta projektista. On käynyt ilmi, että uusi peli tulee olemaan jopa God of Waria huikeampi teos

Sony Santa Monica Studio on käynyt uuden julkistamattoman peliprojektin kimppuun, tietää Gamepur-sivusto. Asia kävi ilmi, kun Santa Monica Studion työntekijät olivat merkinneet Linkedin-profiileissaan aloittaneensa uuden pelin kehittämisen.

Nyt tunnettu elokuvaohjaaja Duncan Jones on ilmoittanut Twitterissä puhuneensa God of Warin ohjaajan Cory Barlogin kanssa. Jones kertoo tavanneensa Barlogin, koska hän on tämän tuotosten suuri fani. Lisäksi hän mainitsee pyytäneensä Barlogin mielipidettä koskien erästä elokuvakäsikirjoitusta. Jonesin mukaan God of War -ohjaajalla on käsittämättömän hieno kyky kertoa tarinoita.

Twiittailu ei jäänyt tähän, sillä Jones paljastaa Barlogin työskentelevän uuden projektin parissa.

“Jos luulit, että God of War on Barlogin aivan uskomaton huipputuotos, kannattaa odottaa hänen seuraavaa peliä”, Jones maalailee.

Barlogin uudesta projektista ei ole kerrottu yhtään mitään, joten kyseessä voi olla uusi God of War tai aivan mitä tahansa. Siitä huolimatta tilanne vaikuttaa lupaavalta – jos Duncan Jonesin sanaan on luottaminen.