Huhu: Toinen suuri räiskintäpelisarja on saamassa samanlaisen päivityksen kuin Halo-pelit

26.01.2022 14:30 Muropaketin toimitus

Sisäpiiriläisten vihjailut osoittavat siihen suuntaan, että Gears of War -pelit elvytetään uudelleen nykykonsoleille.

Vuonna 2014 Halo-sarja koki eräänlaisen uuden tulemisen silloiselle uuden sukupolven Xboxille julkaistun Halo: The Master Chief Collection -pelikokoelman muodossa. Nyt huhut viittaavat siihen, että myös toinen Xboxin suuri pelisarja olisi saamassa vastaavan käsittelyn.

Comic Bookin mukaan kaksi eri tietovuotajaa ovat vihjailleet, että Gears of War -pelisarja päivitettäisiin uuden sukupolven alustoille pelikokoelmana. Nykyisin yksinkertaisemmin Gears-nimellä kulkeva pelisarja sai alkunsa Xbox 360 -konsolilla vuonna 2006, ja se oli todennäköisesti suosituimmillaan alkuperäisten kolmen pelin aikana.

Gears-pelit eivät ole koskaan nousseet Halon kaltaiseen suursuosioon, siitä huolimatta että myös edelliset osat Gears of War 4 ja Gears 5 ovat kehuttuja pelejä niin tarinallisen kampanjan kuin moninpelinsä osalta. Viimeksi mainittu sai Muropaketin arviossa lähes täydet pisteet ja paljon kiitosta.

LUE MYÖS: Arvostelu: Gears 5 on parasta mitä Gears of Warille on tapahtunut sitten alkuperäisen trilogian

Gears-pelien päivittäminen uudelle sukupolvelle olisi varmasti tapa saada uusi pelaajasukupolvi löytämään pelit ja pohjustaa sarjan seuraavaa osaa, samoin kuin The Master Chief Collection pohjusti Halo 5: Guardiansia. Jää nähtäväksi osoittautuvatko huhut todeksi vai eivät.