Huhu vahvistui: Hellblade saapuu pian Xboxille ja tarjoaa monipuolisen Xbox One X -tuen

26.03.2018 13:58 | Muropaketin toimitus

Ninja Theoryn tummanpuhuva toimintapeli Hellblade: Senua’s Sacrifice kääntyy Xbox Onelle, ja julkaisupäivä on jo parin viikon kuluttua.

Vuoden 2013 DmC: Devil May Cry-pelistä tunnettu Ninja Theory yllätti viime vuonna suuren luokan indiepelillään Hellblade: Senua’s Sacrifice. Vähäisellä pöhinällä julkaistu peli sai nopeasti osakseen valtavasti kehuvia arvioita sekä lukuisia palkintoehdokkuuksia.

Hellblade ilmestyi viime vuonna vain PC:lle ja PlayStation 4:lle, mutta äskettäin raportoimme huhusta, että se olisi kääntymässä uusille alustoille, ainakin Xbox Onelle. Nyt käännös Microsoftin konsolille onkin vahvistettu, ja sen julkaisu tapahtuu yllättävän pian.

Ninja Theoryn tiedotteen mukaan Hellblade ilmestyy Xbox Onelle digitaalisesti keskiviikkona 11. huhtikuuta, ja sen kerrotaan sisältävän myös Xbox One X -tuen.

Peli tukee HDR:ää myös konsolin perusversiolla, mutta Xbox One X:llä tarjolla on peräti kolme erilaista visuaalista moodia: Enchanced Visuals tarjoaa lisäefektejä läpi koko pelikokemuksen, High Framerate taas tarjoaa 60fps-ruudunpäivityksen, ja High Resolution puolestaan dynaamisen resoluution jopa 4K-laadulla. Xbox One X -pelaajat voivat siis valita, mitä he haluavat pelissä painottaa.

Hellblade: Senua’s Sacrifice on nyt ennakkotilattavissa Xboxin pelikaupasta, ja se on myös julkaisuun asti muutaman euron tarjouksessa. Muropaketti ei ole vielä arvostellut peliä, mutta toimittajamme kirjoitti pelistä reilu viikko sitten ilmestyneessä artikkelissa, jonka voit lukea alla olevasta linkistä. Alta näet myös pelin trailerin.

Kun mieli järkkyy: Videopelit kuvaavat mielenterveyden häiriöitä ahdistavasti ja ansiokkaasti