Huhupartio: Blizzard esittelee upouuden pelin Blizzconissa

23.10.2014 13:00 | Miikka Lehtonen

Kuten eilen uutisoimme, suosittu laulu- ja soitinyhtye Metallica esiintyy Blizzconissa. Nyt taitaa kuitenkin käydä niin, että se ei tule olemaan tapahtuman suurin uutinen. Todistusaineisto kun viittaa siihen, että Blizzard esittelee tapahtumassa upouuden pelin.

Blizzard on hiljalleen paljastanut yksityiskohtia Blizzcon 2014 -tapahtumasta, joka siis järjestetään marraskuun alussa Anaheimissa, Kaliforniassa. Perinteisesti firman pelit ovat olleet näyttävästi tapahtumassa esillä, eikä 2014 tule tekemään poikkeusta. Diablo, Starcraft II lisärinsä kera, Hearthstone, World of Warcraft ja sen lisäri… sekä ehkä myös jotain muuta.

Nokkelat nettiveijarit huomasivat, että tapahtuman aikatauluista ja ohjelmista löytyy yllättäviä aukkoja. Yksi niistä on parituntinen slotti päälavalla heti perjantaina tapahtuman avajaisseremonian jälkeen. Aika iso ja näkyvä aukko, ellei tarkoituksena ole täyttää sitä myöhemmin. Vaikkapa jollain tosi suurella ja tärkeällä jutulla. Kuten vaikka uudella pelillä.

Näinhän ne Blizzardin mysteeriprojektit on perinteisesti esitelty. Avajaisseremoniassa mainitaan, että tämmöistä on tulossa ja sitten perään projektia esitellään vähän kattavammin. Redditin käyttäjä on tonkinut vähän lisää tunkioita ja huomannut, että Blizzard rekryää tällä hetkellä urakalla, vaikka Titankin pistettiin jäihin. Pelien esittelyyn tarkoitetulla demoalueellakin on hämmentävän suuria aukkoja, ihan kuin ne olisi tarkoitus täyttää koneilla, joissa demotaan vielä paljastamatonta peliä. Kuten vaikka mystistä Overwatchia, joka on Blizzardin huhtikuussa rekisteröimä tavaramerkki!

Jäämme seuraamaan tilanteen kehittymistä.

Lähde: Reddit

Muropaketin uusimmat