Uusimmat

Huhupartio: Dead Rising 4 esitellään E3-messuilla

01.06.2016 13:00 Miikka Lehtonen

Dead Rising -sarjan pelit ovat aina nauttineet kohtalaisesta suosiosta, mutta eivät ne mitään suunnattomia hittejä ole olleet. Niinpä voikin olla hieman yllättävää kuulla, että huhujen mukaan neljäs osa on tulossa.

Anonyymi netin syväkurkku tietää väittää, että Dead Rising 4 on tulossa. Kyseessä olisi neljäs osa huumoripainoitteiseen toimintapelisarjaan, jossa pelaaja murhaa kymmeniä tuhansia zombeja kekseliäillä aseilla. Dead Rising 3 oli aikanaan Xbox Onen parhaita julkaisupelejä ja sen PC-versio sai Domeltakin lämpimän vastaanoton. Se suurin suosio on jäänyt sarjalta saavuttamatta, mutta Capcomilla ei nykyään ole hirveästi supersuosittuja pelejä valikoimissaan, joten ehkä ”kohtalaisen suosittu” on tarpeeksi suuri saavutus uutta peliä varten.

Joka tapauksessa kyseessä ovat vielä hyvin hatarat huhut. Anonyymi käyttäjä NeoGAF-foorumilla väittää, että Capcom Vancouver olisi kehittämässä neljättä peliä ja että se paljastettaisiin E3-messuilla. Capcom Vancouver on ollut vetovastuussa Dead Rising 2:sta saakka, joten siltä osin huhut ovat ihan uskottavia.

Sivuhuomiona voidaan myös noteerata, että Dead Risingin virallinen Facebook-sivu on viime aikoina taas aktivoitunut, joten kenties huhuihin on uskominen.