UUSIMMAT

Huhupartio: Epic Mickey -kehittäjä suljettiin

29.01.2013 18:00 | Miikka Lehtonen

Epic Mickey -pelit olivat pettymys suunnilleen kaikille tahoille. Pelit eivät saaneet suosiota sen enempää pelaajilta kuin arvostelijoiltakaan, eivätkä myynnitkään tainneet olla Disneyn mieleen. Niinpä en yllättynyt kun luin, että kehitystiimi olisi suljettu.

Päivitetty 19:50

Huhut Austinista kertovat, että Disney olisi sulkenut Warren Spectorin Junction Point -studion. Huhujen lähteenä on Junction Pointin läheisyydessä toiminut Roberts Space Industries, jotka ovat entisiä työkavereita Origin-ajoiltaan. ”Toiset hyvästit pelistudiolle seitsemän päivän sisään. Hyvästi Junction Point! Toivottavasti löydätte kaikki uusia töitä nopeasti!”, kuului Robertsin tweettaus.

Disney ei ole vielä kommentoinut tapahtunutta, mutta huhut ovat saaneet uskovan vastaanoton pelialan väeltä. ”Junction Point -huhuja on kuultu jo jonkin aikaa. Onhan se varoitusmerkki, jos koko studio saa pelin julkaisun jälkeen kahden kuukauden loman”, pohti George Broussard.

Lähde: Joystiq

Päivitys 19:50:

Disney on vahvistanut sulkemisen ja julkaissut tiedotteen, joka sisältää perinteistä bullshitiä toimintojen virtaviivaistamisesta, muuttuviin markkinoihin reagoimisesta ja hyvän jatkon toivottamisesta. Tuskinpa lämmittää ainuttakaan Junction Pointin entistä työntekijää kamalasti. Päivityksen lähde: Giant Bomb

Lisää aiheesta

Epic Mickey 2: The Power of Two

Epic Mickey (Wii)

Keskustelu

Ykkönen pelattu Wii:llä läpi ja Epic Mickey 2 on pleikalla kesken.
Älyttömän hyviä pelejä ! Pelattavuus hyvä, juoni hyvä, hahmot hyviä, musiikit ihan ok, ja puzzlemaisuus loistava !

En ymärä…..

Teki niinsanotusti kikki hiiret.

Muropaketin uusimmat