UUSIMMAT

Huhupartio: Epic Mickey saa jatkoa

09.06.2011 16:00 | Miikka Lehtonen

Voi Mikki-parkaa. Epic Mickeyn piti olla niin huikea pelikokemus, mutta toisin kävi. Ongelmat vaivasivat peliä ja kokemuksesta tuli sen verran rosoinen, ettei se ainakaan minulta hurraa-huutoja saanut. Mutta kuten näissä tapauksissa tykkään sanoa, sitä varten taivaan isä keksi jatko-osat. Ja keksi sellaisen myös Epic Mickeylle.

Näin siis, jos Damn Lag -pelisaitin toimittajaan on uskominen. Mies kertoo ”yksinoikeudella” blogissaan tarinan, jossa hän odotti E3-messujen aikaan tapaamista Disneyn peliosaston kanssa, kuten E3-messuilla yleensä on tapana. Odotellessaan vuoroaan mies näki ovenraosta toiseen huoneeseen, jossa Disneyn pukumiehet valmistautuivat omaan presentaatioonsa. Ruudulla näkyi Powerpoint-esitys, jonka otsikkona oli ”Disney Epic Mickey 2”.

Tarina saa lisää uskottavuutta siitä, että Disney vaati hampaat irvessä kaikkia pelisaitteja kutsumaan Epic Mickey -peliä vain, ainoastaan ja aina nimellä Disney Epic Mickey. Harva jaksoi tehdä niin, joten tuskin Damn Lag -pelisaitin hemmokaan moista väärentäisi. No, toivottavasti tällä kertaa pelistä tulee hieman parempi.

Lähde: Damn Lag

Lisää E3-messuilta: kaikki E3 2011 -uutiset

Kaikki uutiset: Sivu 1Sivu 2Sivu 3

Kaikki uutisotsikot: Domen arkisto