UUSIMMAT

Huhupartio: Mainosmoka paljasti uuden Battlefield 4 -lisärin julkaisupäivän

06.07.2014 16:00 Juho Anttila

Erinomaisen Battlefield 4 -räiskinnän seuraavaa uutta lisäosaa, Dragon’s Teethiä, on odotettu jo hyvä tovi. Huhupuheiden mukaan lisärin piti ilmestyä jo tämän kuun alussa, mutta kyseinen päivä tuli ja meni ilman, että Battlefield -rintamalla nähtiin minkäänlaista kuhinaa. Nyt markkinointiosaston virhe näyttää kuitenkin paljastaneen oikean julkaisupäivän.

EA:n Origin-latauspelikaupan Twitter-feediin ilmestyi hiljattain viesti, jossa mainostettiin 20%:n alennusta Battlefield Premium -lisäpalvelusta. Samassa twiitissä kerrottiin, että ostamalla palvelun nyt pääsee Dragon’s Teeth -lisärin kimppuun jo 15. heinäkuuta. Kyseinen viesti poistettiin palvelusta pian, mutta tarkkaavaiset nettietsivät ehtivät nähdä sen ja laittaa huhut kiertämään.

Jos Premium-jäsenet saavat lisärinsä 15. heinäkuuta, tarkoittaa tämä, jos vanhat merkit pitävät paikkansa, että tavallisille tallaajille Dragon’s Teeth tulee ostettavaksi 29. heinäkuuta. Seuraavaa ja samalla viimeistä Final Stand -lisäriä on myös aiemmin luvattu tälle kesälle, mutta myöhäiskesään venynyt Dragon’s Teeth -julkaisu ennustaa viimeiselle lisärille ennemminkin syksyistä julkaisupäivää. Myös virallinen tieto aiheesta on muuttunut muotoon ”ilmoitetaan myöhemmin”.

Lähde: Eurogamer

Lisää aiheesta

EA paljasti lisätietoja seuraavasta Battlefield 4 -lisäristä

Battlefield 4 –faneja kutsutaan testaamaan päivityksiä ennakkoon

Parhaimmillaan huikean hyvä lisäsisältöpaketti: Battlefield 4 Naval Strike