Huhupartio: Overwatchin julkaisupäivä paljastui vahingossa

07.03.2016 17:15 | Miikka Lehtonen | 1042

Blizzardin Overwatch on varmasti kevään odotetuimpia pelejä. Erinomaisen hauska ja toimiva nettiräiskintäpeli viihdyttää parhaillaan kansaa suljetussa betassa ja Blizzard on luvannut, että julkaisu tapahtuu ennen kesää. Mutta koska? Sitä ei voi tietää… paitsi että hups, kiitos IGN-pelisaitin ehkä nyt tiedämmekin.

Mitä lie tapahtunut, mutta IGN-saitilla oli ilmeisesti hetken aikaa näkyvillä mainosbannereita, joissa paljastettiin Overwatchin julkaisupäivä. Tarkkasilmäiset nettietsivät räpsivät kuvia tapahtuneesta ja ne näyttävät kyllä aidoilta: mitään selkeitä kuvamanipuloinnin merkkejä ei ole havaittavissa, mutta varmahan ei voi koskaan olla, kun ei itse nähnyt. Niinpä liikumme vielä huhupartion asteella.

Mainosbannerien mukaan peli julkaistaisiin 24.5. joka on tiistai, eli Blizzardin perinteinen ”kaikki päivittyy netissä” -päivä Amerikassa. Samaisen bannerin mukaan pelin early access alkaisi 3.5. ja tällöin mukana olisivat pelin ennakkovaranneet. Itse pidän huhuja ihan uskottavina, sillä ne ovat myöhäisessä vaiheessa kevättä, Blizzard on todellakin ilmoittanut julkaisevansa pelin keväällä ja se on kuntonsa puolesta ihan valmis toukokuussa tapahtuvaan julkaisuun.

overwatch-julkaisuhuhu

Odotamme mielenkiinnolla.