Huhupartio: PlayStation 4 julkistetaan jo helmikuussa

08.01.2013 12:00 | Juho Anttila

Vuosi on vaihtunut ja spekulaatiot seuraavan sukupolven pelikonsoleista käyvät kuumina. Microsoftin epäillään julkistavan seuraavan Xbox -konsolinsa E3-messujen yhteydessä. Nyt internetissä huhutaan, että Sony paljastaa oman PlayStation 4 -konsolinsa jo huomattavasti aiemmin.

Sony on kutsunut koolle lehdistötilaisuuden 25. helmikuuta. Destination PlayStation -nimeä kantavan tilaisuuden aikana Sony aikoo esitellä tämän vuoden tulevia julkaisujaan. Tilaisuus tulee keskittymään PlayStation 3:lle ja PlayStation Vitalle tänä vuonna julkaistaviin peleihin, mutta tämän lisäksi yrityksen odotetaan paljastavan myös seuraavan pelikonsolinsa.

Huhujen mukaan PlayStation 4 julkaistaan varsinaisesti vasta vuonna 2014. Koska Microsoftin seuraavan konsolin odotetaan ilmestyvän jo tämän vuoden aikana, on Sonyn pyöräytettävä hypemoottori käyntiin ajoissa. Tarkoituksena on saada fanit odottamaan uutta Pleikkaria sen sijaan, että nämä hyppäisivät Microsoftin kyytiin.

Sony itse ei ole suostunut kommentoimaan huhuja tulevasta julkistuksesta. Seuraavan sukupolven PlayStation-pelejä jo ahkerasti sorvaavat pelikehittäjät ovat kuitenkin vuotaneet jo tietoja, jotka viittaavat siihen, ettei julkistus ole enää kaukana.

Lähde: Expertreviews

Lisää aiheesta

Huhupartio: PlayStation 4:llä ei pelata käytettyjä pelejä

Michael Pachter kommentoi PS4-huhuja: ei pääse tällaisenaan kauppoihin

E3Dome: Seuraava sukupolvi loisti poissaolollaan