UUSIMMAT

Huhupartio: Skyrimin uusintaversio paljastetaan E3:lla

07.06.2016 11:00 | Miikka Lehtonen

Uusintaversioiden aikakausi jatkaa raivoamistaan. Pelifirma toisensa jälkeen lyö vanhoihin peleihinsä vähän lisää kiiltoa pintaan ja julkaisee ne sitten uusille konsoleille. Tuoreiden huhujen perusteella seuraavaksi vuorossa on Skyrim.

Nyt liikutaan aika vahvasti siellä huhupartion varsinaisella toimialueella, sillä huhujen lähteenä on nettikirjoittelija. Ei kuitenkaan mikään ihan puskasta revitty jantteri, vaan selvästi joku, jolla on ainakin vähän sisäpiirin tietoa. Samainen kaveri kun oli paljastanut muun muassa Dead Rising 4:n olemassaolon, minkä pelisaitti Kotaku sittemmin vahvisti omien lähteidensä kautta. Kun samoja väitteitä kuultiin samaan aikaan myös muilta tahoilta, uskallan ainakin itse veikata, että kyseessä ei ole ihan vain satu.

Kyseinen nettitietäjä paljasti, että Bethesda tulee paljastamaan E3-messuilla Skyrimin uusintaversion, joka sisältäisi originaaliversiota paremmat grafiikat, kaikki pelin ladattavat lisäsisällöt ja tuen modeille. Bethesdan E3-lehdistötilaisuus on tämän viikon sunnuntaina, joten sen jälkeen tiedämme varmasti enemmän.

Lähde: Gematsu

Keskustelu

…Koska vanhan pelin remasterointi on aina halvempaa kuin uuden väsääminen…

No kyllähän se on turhaa kiillotusta. Vaikka peli onkin jo viisivuotias, on se yhä ihan komea iästään huolimatta.

Remasteroinnin sijaan Skyrim tarvitsee bugikorjausta. Oikeasti, eräskin tallennusbloattia aiheuttava bugi on ollut pelissä julkaisusta asti ja Bethesda on takuuvarmasti ollut siitä tietoinen, mutta korjaamatta jäi. Sekin jäi modaajien tehtäväksi. Konsolipelaajat joutuvat roolipelaamaan talonmiestä, että kyseinen bugi ei aiheuttaisi ongelmia.

Jos sieltä remasteroitu versio tulee ja lukemattomat, todella räikeät bugit jää korjaamatta, lyön pääni tiiliseinään.

Ensin tuli mieleen, että eikös Skyrim ole vähän liian tuore remasteroitavaksi, mutta onhan tuo jo viisivuotias. Silti vaikuttaa turhalta kiillotukselta. Myisivät vaikka alkuperäiseen Skyrimiin uuden DLC:n, jossa tulisi modituki ja uudet graffat.

Muropaketin uusimmat