UUSIMMAT

Huhupartio: Steamin kesäale alkaa huomenna!

10.07.2013 10:00 Miikka Lehtonen

Steamin kesäalea on odoteltu kuin kuuta nousevaa maailman jokaisessa kolkassa. Viime viikolla julkaistu Team Fortress 2 -päivitys viittasi siihen, että se oli jo lähellä, mutta odotus vain jatkuu. Nyt tulee taas uusia huhuja, tällä kertaa Venäjältä.

Huhujen mukaan Steamin kesäale alkaa huomenna, 11.7. Aikataulu täsmäisi aika hyvin aiempien alennusmyyntien kanssa, joten mitenkään kovin ihmeelliseltä tämä ei kuulostaisi. Mutta liikumme silti vielä huhupartion nimissä, sillä yksinäinen nettihuutelija ei ole koskaan se luotettavin lähde.

Tämä huutelija kertoo saaneensa QIWIltä, eli Steamin venäläiseltä maksukumppanilta, viestin, jossa kerrotaan Steamin kesäalen alkavan huomenna ja muistutetaan, että asiaan kannattaisi varautua ennakkoon vaikka siirtelemällä vähän rahaa QIWI-kortilleen. Sanotaanko viestissä oikeasti näin vai kerrotaanko siinä, että Stalin nousee huomenna haudastaan kostamaan kapitalisteille? Paha sanoa. Siispä huhupartio.

Uskottavuutta tukee lisäksi se, että kaikki Steamin käynnissä olevat tarjoukset ja kampanjat päättyvät sopivasti 11.7. Kannattaa siis varmuuden vuoksi rasvata Visa sellaiseen kuntoon, että se kestää parin viikon vinguttelut.

Lähde: Reddit