Uusimmat

Huhupartio: The Walking Dead ja Magicka 2 marraskuun PlayStation -ilmaispeleissä

30.10.2015 11:00 Miikka Lehtonen

Marraskuu on miltei käsillä, mutta kuukauden PlayStation Plus -ilmaispeleistä ei ole vielä tietoa. Informaatiota on tulossa mahdollisesti tänään, sillä vielä eilen Sonyn edustajat kertoivat Twitterissä, että diilejä väännetään kovaa menoa, mutta jutut eivät ole vielä aivan valmiita paljastettavaksi.

Sonyn arpoessa hollantilainen pelikauppa on ottanut varaslähdön ja kertonut Twitterin välityksellä, että marraskuun PlayStation Plus -ilmaispelit PlayStation 4:lle olisivat The Walking Deadin kakkoskausi ja Magicka 2. Telltalen mainio seikkailupeli varmasti kelpaisi niille, jotka sitä eivät ole jo pelanneet, ja Magickan vapaamuotoinen loitsiminen viihdyttänee myös.

Pitää kyllä sinänsä ihmetellä, että mitäköhän Sonylla kulissien takana tapahtuu, jos marraskuun PlayStation Plus -ilmaispeleistä väännetään kättä ja viimeistellään diilejä vielä lokakuun viimeisinä päivinä. Mitä ilmeisimmin firma on aiemminkin joutunut tilanteisiin, joissa diilit on sovittu jo aikaisemmin, mutta jotain on viime hetkellä muuttunut ja näin suunnitelmat ovat menneet uusiksi vähän turhan myöhään.

Jää nähtäväksi, onko hollantilaishuhuissa yleensäkään mitään perää. Tweetti itsessään on kadonnut jo aikaa sitten mahdollisesti sen kirjoittajien tajuttua, että nyt tuli otettua varaslähtö. Internet ja salamannopeat kuvankaappaajat kuitenkin muistavat.

J8rFWHn

Lisätietoja: PlayStation Plus

Miikka Lehtonen

Muropaketin uusimmat