Uusimmat

Huhut todeksi ja Metal Gear Solidia joulupöytään

07.10.2014 11:30 Juho Anttila

Viikonloppuna kuunneltiin huhuja klassisesta Metal Gear Solid -pelisarjasta. Venäläinen pelimedia oli onkinut haltuunsa tietoja, joiden mukaan sarjan seuraavan pääpelin esiosa, Metal Gear Solid V: Ground Zeroes nähdään PC:llä jo ennen joulua. Ensi alkuun Konami kieltäytyi kommentoimasta huhuja millään lailla, mutta nyt hiljaisuuden aika on päättynyt.

Konami on nyt vahvistanut sen, minkä venäläiset jo tiesivätkin. Metal Gear Solid V: Ground Zeroes ilmestyy PC:lle Steam-palvelussa joulukuun 18. päivä. Luvassa on mukavasti PC-kohtaisia visuaalisia lisäherkkuja. PC-versio pyörii 4K-resoluutiolla, valonlähteitä on lisätty, hahmomalleja mahtuu ruudulle enemmän ja varjoistakin luvataan näyttävämpiä.

Tämä lupaa hyvää myös pelisarjan seuraavan varsinaisen osan jälkeen. Ensi vuonna ilmestyvä Metal Gear Solid V: Phantom Pain on ensimmäinen Metal Gear Solid -sarjan pääpeli sitten Metal Gear Solid 2:n, joka nähdään myös PC-laitteilla. Phantom Pain hyödyntää samaa pelimoottoria Ground Zeroesin kanssa.

Lähde: The Market for Computer and Video Games

Lisää aiheesta

Huhupartio: Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes PC:lle jouluksi

Solid Snake on taistelukenttien Kelju K. Kojootti

Metal Gear Solid: Ground Zeroes kestää vain kaksi tuntia

Muropaketin uusimmat