Huhut voimistuvat: esitteleekö Blizzard pian jonkin aivan uuden pelin?

07.11.2014 20:30 | Miikka Lehtonen

Kuten aiemmin uutisoimme, Blizzconissa saattaa tänä vuonna tapahtua kiinnostavia. Innokas nettiurkkija oli huomannut tapahtuman järjestelyissä yksityiskohtia, jotka viittasivat johonkin suureen paljastukseen. Huhut ovat nyt saaneet tuulta taakseen.

Jokin aika sitten Reddit-käyttäjä bongasi tänään käynnistyvän Blizzcon 2014 -tapahtuman järjestelyissä poikkeuksia. Heti avajaispuheen jälkeen päälavalla on kahden tunnin tyhjä aukko, mikä olisi tapahtuman historiassa ennenkuulumatonta. Samaten pelien testailuun varatulla alueella on mystinen aukko, ihan kuin siellä olisi ollut tietokoneita, joiden sisältöä ei vielä haluttu paljastaa. Heitetään mukaan vielä rekisteröityjä tavaramerkkejä ja Titan-MMO:n perumisesta huolimatta aktiivista rekryä ja kyllähän tämä siltä kuulostaa, että jotain uutta sieltä on tulossa.

Huhut saavat nyt tuulta purjeisiinsa, sillä yleensä luotettava PC Gamer -pelilehti on kuullut omilta lähteiltään, että Blizzard esittelee tänään jotain ihan uutta. Siis uuden pelin. Samaan aikaan Blizzardin edustajat ovat hypettäneet Twitterissä, että tästä tulee ikimuistoinen Blizzcon ja että näin innoissaan ei olla oltu ihan hetkeen.

Mutta mikä tuo mysteeripeli voisi olla? Blizzard rekisteröi huhtikuussa Overwatch-tavaramerkin, jota on sittemmin vielä vähän tuunailtu ja viilailtu lakiteknisessä mielessä, eli se voisi liittyä projektiin. Toisaalta huhut kertovat, että Blizzard on oikeasti siirtymässä vuotuisiin World of Warcraftin lisälevyihin ja että se uusi lisälevy esiteltäisiin jo tänä vuonna Blizzconissa. Pakkohan se olisi, jos se meinataan ensi vuonna julkaista. Mutta että uusi lisälevy hypetykseen ennen kuin Warlords of Draenor on edes ilmestynyt?

No, kohtahan se tiedetään. Blizzconin avajaisseremoniat pyörähtävät käyntiin 20:00 Anaheimin aikaa, eli kello aamukuudelta huomisaamuna Suomesta katsottuna. Oletettavasti mysteeripeli esiteltäisiin avajaisten lopussa ja sitten kello seitsemältä alkaisi se itse pelin hypetyspresentaatio.

Ovatko huhut oikeassa? Kohtahan se selviää!

Lähde: PC Gamer

Lisää aiheesta

Huhupartio: Blizzard esittelee upouuden pelin Blizzconissa

Muropaketin uusimmat