Huikea vitsipeli Goat Simulator saa lisäsisältöä

21.05.2014 11:00 | Juho Anttila

Goat Simulator on peli, jota ei oikeastaan pitäisi edes olla olemassa. Game Jam -tapahtumaan vitsimielessä koodattu hupailu levisi nettivideona ympäri maailmaa ja keräsi niin paljon suosiota, että kehittäjä Coffee Stain Studios päätti tehdä vitsistään oikean pelin.

Termi oikea peli tosin venyttää tässä tapauksessa käsitettä selvästi, sillä Coffee Stain Studios varoitti jo etukäteen, että kyse on tyhmästä pikkupelistä joka tuskin naurattaa kovin pitkään. Ilmeisesti studio oli tuomiossaan väärässä, sillä Goat Simulator on naurattanut kansaa koko rahan edestä ja peliä onkin ostettu melkoisen mukava määrä.

Jos Goat Simulatorin sisältö on tähän mennessä käynyt jo vanhaksi, ei syytä huoleen. Lisää hauskaa on nimittäin luvassa. Kesäkuun 3. päivä pelaajat pääsevät seikkailemaan vuohen hahmossa kokonaan uudelle kartalle. Jo aiemmin julkistetun ilmaisen lisärin julkaisua lykättiin kesäkuun puolelle, jotta uudesta alueesta saataisiin viilattua selvästi alkuperäisen pelin tarjoamaa pelialuetta hauskempi ja laadukkaampi paketti.

Uuden alueen lisäksi päivitys sisältää monenlaista mukavaa, kuten esimerkiksi polkupyöriä, skeittilautoja ja mahdollisuuden pakottaa ihmiset ratsastamaan pelaajalla, puhumattakaan aivan uusista pelattavista vuohista. Kuulostaa, noh, Goat Simulatorilta.

Lähde: Eurogamer

Lisää aiheesta

Mulkaisu: Goat Simulator

Goat Simulator oli pelikehittäjien stressilelu

Goat Simulator saa ilmaista lisäsiältöä ja moninpelin