UUSIMMAT

Hullu mies väsäsi huiman retrokonsolin

14.04.2013 16:00 | Juho Anttila

Project Unity

Internet on täynnä ihmisiä, joilla on aivan liian paljon aikaa ja ideoita. Nimellä Bacteria itseään kutsuva hakkeri kuuluu selvästi tähän porukkaan. Mies on nimittäin väsännyt konsolihirviön, jolla voi pelata, ei enempää tai vähempää kuin 18 eri retrokonsolin pelejä.

Nimellä Project Unity kulkeva laite syö pelejä, jotka on alun perin tarkoitettu pelattavaksi Sega Master Systemillä, Neo Geo MVS:llä, GameCubella, Dreamcastilla, Saturnilla, Sega Genesiksellä, Intellivisionilla, Colecovisionilla, Atari 7800:lla, Turbografx 16:lla, PlayStation 1:llä, PlayStation 2:lla, Sega Mega Drivellä, NES:llä, Super NES:llä, Game Boy Advancella, Nintendo 64:llä tai Amstrad GX4000:lla. Yrittäkääpä luetella tämä litania kokonaisuudessaan hengittämättä välillä.

Helppoahan tämä on, kun käyttää emulaattoreita, huutaa väliin joku. Niin olisi, JOS käyttäisi emulaattoreita. Project Unity ei kuitenkaan näin tee, vaan kokonaisuus on kasattu alkuperäisistä osista ilman emulaattoreita tai valmiita yhdistelmäkonsoleita. Koko komeus pyörii yhdellä virtalähteellä ja kaiken lisäksi Bacteria on väsännyt konsoliaan varten oman kustomoidun ohjainlaitteensa.

Sen laatuista virittelyä, etteivät sanat oikein meinaa riittää kuvaamaan Bacterian projektin hienoutta. Onneksi ei tarvitsekaan, sillä Project Unityyn voi tutustua alta löytyvän videon muodossa.

Lähde: Joystiq

Lisää aiheesta

Perjantaikevennys: kaljapeliautomaatti? Tämän me tarvitsemme!

Nerouden ja laiskuuden huipentumaa: Lego-robotti huijaa Skyrimissä

Raskaan sarjan simulaattoriohjaamoja tosikuskeille ja -lentäjille