UUSIMMAT

Humble Bundle tulee taas, tällä kertaa myös Androidille!

01.02.2012 10:00 | Miikka Lehtonen

Humble Indie Bundle tulee taas. Aika säännölliseksi muuttunut indie-rellestys on jo parin vuoden ajan tarjonnut mukavaa indie-pelattavaa pikkurahalla ja samalla takonut kirjaimellisesti miljoonia peliensä kehittäjille. Uusin paketti tarjoaa neljä hyvää peliä ja mielenkiintoisen uuden aluevaltauksen: kaikki pelit saa myös Android-laitteille.

Kyseessä on todella mielenkiintoinen käänne, joka todistaa erinomaisesti avointen alustojen hyödyt. Applen iOS-laitteilla samanlaisen tempauksen järjestäminen olisi ollut paljon hankalampaa, sillä Applen alustoilla ohjelmien julkaiseminen ja jopa levittäminen ovat paljon monimutkaisempia juttuja kuin Androidilla.

Muuten Humble Bundle toimii kuten ennenkin: maksa mitä haluat, saat paluupostissa Humble Bundle -URL:n, josta saat peliesi Steam-avaimet ja suorat latauslinkit. Uutta onkin se, että nyt latauslinkit saa myös Android-alustalle. Kunhan puhelimensa tai tablettinsa on säätänyt asetuksista hyväksymään myös Marketplacen ulkopuolisia ohjelmia, homma toimii kuin junan vessa. Mutta mitä sitten on tarjolla?

Anomaly: Warzone Earth on hauska peli, jota voi parhaiten kuvata tower defencen käänteisversioksi. Tavoitteena on johtaa saattueita läpi vihollisten puolustusten tuunaamalla paitsi saattueen reittiä, myös koostumusta. Edge on todella tyylikäs ja kinkkinen puzzlepeli, jossa pitäisi pyöritellä kuutioita pitkin kolmiuloitteista sokkeloa ja vältellä jos jonkinlaisia vaaroja. Osmos taas tarjoaa kiinnostavan näkemyksen solujen elämään antamalla pelaajan suhailla syömässä pienempiä soluja ja välttelemässä suurempia. Ja World of Goon toki kaikki tuntevatkin.

 

Iso hatunnosto Humble Bundlen pojille rohkeasta yrityksestä. Toivottavasti se myös tuottaa tulosta.

Linkki: Humble Indie Bundle

Lue myös

GoldenEye 007: Reloaded (PS3, Xbox 360)

Indie-pelikehittäjä haastoi kopiopelin devaajat oikeuteen

iOS-pelit testissä 3: Elder Sign Omens HD, Triple Town, Monster Burner, Ice Rage, Where’s My Water

Sydämellinen tositarina – kotimainen pelistudio täytti halvaantuneen pelaajan toiveen

Keskustelu

Niin ja World of Goonhan saa vasta kun maksaa yli averagen. Tarkkuutta :)

Miksi pitää maksaa niin vähän? jos kaikki maksaisivat edes sentil yli averagen oisin iloinen :)

Vähän kummastuttaa tämä että pitää maksaa paljon tai on heti täys mulkku ja joutuu hippien tappolistalla. Ilmeisesti nämä toisia mulkuttavat ihmiset jättää ostamatta mitään alennusmyynneistä ja ostaa steamista vain niitä 59.99e uutuuspelejä.

@1 Muistakaa nyt maksaa enemmän kuin se $1 jos ostatte ettette ihan mulkkuja ole.

Toivottavasti ei ole tarkoituksena että myös tulevat bundlet ovat yhtä yhteensopivia missä vaan, muutenhan kaikki tulevat olemaan vain tällaisia puzzlenaksuja täynnä :|

Ei siinä, ainakin edge on ihan hauska peli, world of goosta nyt puhumattakaan. Niiden takia kannattaa jo ostaa jollei noita ole pelaillut.

Kiitos steamin joulutapahtuman niin muistakee maksaa vähintää 1$ että saa steam avaimen, muuten saa perus download version.

Muropaketin uusimmat