Uusimmat

Humble Indie Bundle 2 toimii nyt myös Steamissa

20.12.2010 11:30 Miikka Lehtonen

Viime viikolla uutisoimamme Humble Indie Bundle 2 löysi yleisönsä. Vain muutamassa päivässä pelin myynnit ylittivät miljoonan taalan haamurajan ja tästä innostuneena paketin järjestäjä lupasi kaikille kivan yllätyksen. Ja kivahan se oli, sillä eilisillasta lähtien Humble Indie Bundle 2:n on pystynyt aktivoimaan myös Steamissa.

Homma ei voisi olla paljon simppelimpää. Paketin ostaja — tai jo ostanut — voi kirjautua Humble Indie Bundlen omalle lataussivulleen ja copypasteta sieltä itselleen Steamin aktivointiavaimen, joka lisää kaikki paketin pelit hänen Steam-tililleen. Tai, tulee lisäämään, sillä Revenge of the Titans ja Cortex Command eivät beta-peleinä ole vielä Steamissa. Mutta tulevat kuitenkin olemaan, tekijät lupaavat. Machinarium, Osmos ja Braid aktivoituivat ilman ongelmia täysinä versioinaan.

Steam-aktivointihan ei sinänsä ole mitään uutta, sillä myös alkuperäinen Humble Indie Bundle pääsi Steamiin, joskin siinä meni useita kuukausia. Nyt homma hoitui parissa päivässä. Humble Indie Bundle 2 on myynnissä ”maksa mitä haluat” -periaatteella vielä reilun päivän, joten vielä ehtii mukaan.

Linkki: Humble Indie Bundle 2

Lisää aiheesta

Viisi indie-helmeä melkein ilmaiseksi: Humble Indie Bundle 2 ilmestyi!

Lue myös

Joulun 2010 kivikovimmat lahjavinkit

Bayonettan ja Vanquishin tehnyt Platinum jatkaa yhdessä Segan kanssa

Capcomiin kypsynyt Inafune perusti oman firman

Cutthroat Caverns (Lautapeli)