UUSIMMAT

Humble Indie Bundle yllätti huisin vokselipelin kanssa

31.10.2011 20:26 Miikka Lehtonen

Jos olet seuraillut mielenkiinnolla todella erikoiselta ja mainiolta vaikuttavan Voxatron-pelin kehitysvaiheita ja odotellut tilaisuutta päästä itse pelailemaan sitä, nyt se tilaisuus tuli: Humble Indie Bundle pyörähti yllättäen käyntiin ja tarjoaa tällä kertaa vain yhden pelin. Ainakin aluksi.

Voxatron on täysin vokselipohjainen 3D-areenaräiskintä. Vokselit, eli volumetriset pikselit, ovat kotoisammin 3D-pikseleitä. Aikanaan niillä tehtiin muka hienon näköisiä, mutta nykyään silmät päästä sulattavan näköisiä helikopteripelejä, nyt jotain paljon veikeämpää. Voxatronia on demottu useiden YouTube-videoiden avulla ja hauskaltahan se näyttää. Vai mitä?

 

Peli ei vielä ole valmis, mutta sen alpha-versiota myydään jo Humble Indie Bundlen välityksellä, luonnollisesti pelin kehityskustannusten maksamiseksi. Perinteiseen tapaan pelistään saa maksaa vaikka yhden sentin, jos nyt sattuu olemaan oikein pihi paskiainen. Pikkulinnut ovat visertäneet, että Voxatronin alpha ei tule olemaan Bundlen ainoa sisältö, mutta katsotaan, miten tässä käy.

Eivätkä ne bundlet tähän lopu, sillä jo yhdeksän päivän päästä alkaa äskettäin loppuneen ja kivasti rahaa keränneen Indie Royale -porukan toinen bundle. Kyllä indie-pelien ystävien nyt kelpaa!

Linkki: Humble Voxatron Debut

Lue myös

Blizzard tiukkana DOTA-tavaramerkistä

Gears of War -kurkkumikrofoni – murise kuin Marcus Fenix

Pelaa ilmaista Suunnistussimulaattoria

Tasoloikkasankarin riemastuttava paluu – ennakossa Rayman Origins