Uusimmat

Huomio, pääkaupunkiseutu! – Espoossa pelataan huomenna retropelejä

14.10.2016 09:00 Tuukka Hämäläinen

duckhunt-001

Espoon Weegeessä järjestetään lauantaina 15. lokakuuta Play it again! -retropelitapahtuma. Luvassa on muun muassa mahdollisuus pelata vanhoilla Commodore 64 ja NES -konsoleilla.

Jos retropelit ovat lähellä sydäntäsi, kannattaa jalkautua huomenna Espoon Weegeelle. Näyttelykeskuksella järjestetään nimittäin retropelitapahtuma, joka kantaa nimeä Play it again!

Tapahtumassa on tarjolla mahdollisuus kokeilla lukuisia retropelejä, sekä tutustua laajemmin retropeleihin ja pelikeräilyyn. Paikan päällä voi pelata muun muassa Starforce Novaa (1987) Commodore 64:llä, Duck Huntia (1984) 8-bittisellä Nintendolla, sekä Pokémon-pelejä Game Boylla. Pelipisteitä tulee näyttelykeskukseen useita, joista osaan pääsee maksutta ja osa taas sijaitsee Lelumuseon ja Espoon kaupungin museon tiloissa.

Play it again! -tapahtuma on auki klo. 11-17. Lisätietoja löytyy tapahtuman Facebook-sivulta sekä Weegeen sivuilta.

retropelit
Kaikki jutut aiheesta

Tuukka Hämäläinen

"Olen kirjailija ja toimittaja, joka on avustanut Muropakettia vakituisesti vuodesta 2016 alkaen. Juttuja kirjoittelen pääasiassa pelipuolelle, mutta myös leffapuolella voi nimeni näkyä. Pidän eniten seikkailupeleistä, joissa voi edetä hiippailemalla, enkä koskaan lakkaa puhumasta Jurassic Parkista ja Metal Gear Solidista. Olen vannoutunut konsolipelaaja, jonka suosikkipelejä ovat esimerkiksi Outer Wilds, Death Stranding ja The Last of Us Part II."

Muropaketin uusimmat