Hupaisaa huijaamista – maksullinen Flappy Birds –opaskirja on säälittävyyden huipentuma

19.08.2014 23:30 | Jukka O. Kauppinen

Kyllähän me tiedämme, että meiltä yritetään huijata rahat kaikin mahdollisin keinoin. Osaamme varoa sähköpostiin tulevia varoituksia, että pankkitilimme ollaan sulkemassa, ellemme tosi nopeasti ole yhteydessä heihin verkkosaitin kautta. Ja osaamme olla tosi varovaisia latauskaupoissa, etenkin App Storessa ja Google Playssä, sillä tiedämme niiden pursuavan törkeitä huijausohjelmia.

Tiedämmehän? Osaammehan?

Joskus vastaan tulee niin hupaisia vedätyksiä, ettei niille voi kuin nauraa. Kuten ainakin Google Playssä pelioppaita julkaisevan Lightning Game Guides –julkaisijan tekeleet. Todella käpyisiä ja kamalia opaskirjoja, joihin on koottu surkuhupaisia netistä löytyviä huijauskoodeja ja sekunnin googlauksella löytyviä vinkkejä. Siihen päälle vielä muita ekirja-tekeleitä, jotka tyydyttävät nörtti- tai animekansan kuumimpia tarpeita. Näin piirrät Pokemoneja. Herttinen!

Ja sitten tämä. Flappy Bird Guide.

”Tämän kirjan ohjeilla saavat pystyä nostamaan pelikokemuksesi aivan uudelle tasolle.”

Flappy Birdissä… Siis tässä yhden sormen täppäilypelissä.

Kun kirjafirman muutkin opaskirjat ovat luokkaa ”naurettavia vedätyksiä”, niin miten karsea Flappy Bird –opas on, kun siitä ei uskalleta näyttää edes näytesivuja?

Ja näillä on sitten hintaa 2-4 euroa.

No, tyhmä ei ole se joka myy, vaan…

Lisätietoja: Flappy Bird Game Guide

Lisätietoja: Lightning Game Guides

Keskustelu

Muropaketin uusimmat