UUSIMMAT

Hypnoottinen Shardlands hemaisee Androidilla

13.03.2014 12:00 Jukka O. Kauppinen

Aiemmin iOS- ja PC-alustoille julkaistu kotimainen puzzleseikkailu Shardlands laskeutui taannoin myös Android-alustalle. Sokkelomaailmaan sijoittuvassa seikkailussa vaikuttaa etenkin pelin makea visuaalisuus ja tunnelmallisuus, kuten Henri Heikkinenkinarvostelussaan taannoin kertoi:

Perinteisen suomalaiseen tyyliin Shardlands on visuaalisesti erittäin näyttävä ja pyörii sujuvasti. Etenkin valaistusefektejä on laajaan kehuttu internetin turuilla ja toreilla. Ei pidä myöskään unohtaa tukea iPhone 5:n isommalle näytölle. Visuaalinen tunnelma on kauniilla tapaa eteerinen, mitä tunnelmallinen, joskin vähän mitäänsanomaton äänimaailma korostaa. Audiovisuaalinen toteutus luo peliin varsin hypnoottisen tunnelman – suorastaan uneliaan.

Hidastempoisuus olikin minulle Shardlandsin suurin haaste. Kaunis hiljalleen etenevä peli pisti poikkeuksetta unettamaan, vähän kuin jotain eurooppalaista taide-elokuvaa katsoisi. Sisällössä ei kuitenkaan ole varsinaista ongelmaa, pikemminkin päinvastoin. Puzzlet toimivat ja kenttien myötä mukaan tulee myös erilaisia pelillisiä elementtejä, jotka pitävät toiminnan tuoreena. Oppimiskäyrä ei ole kovin jyrkkä, mutta pitemmällä myös haastetta riittää ja kehittäjät ovat jo luvanneet myös uusia kenttiä.

Android-versio pelistä löytyy luonnollisesti Google Playstä, täältä näin:

Lisätietoja: Shardlands  Android

Lisätietoja: http://shardlands.com/

Lisää aiheesta

Hypnoottinen suomipeli Shardlands: Director’s Cut saapuu PC:lle

Shardlands (iOS, PC)