UUSIMMAT

Hyppää FTL-modeilla Enterprisen, Star Destroyerin tai Fireflyn puikkoihin

24.10.2012 14:00 | Muropaketin toimitus

FTL on jo nyt pelivuoden iloisimpia yllätyksiä ja on hurmannut monet pelaajat totaalisesti. Mutta kaikki kovan luokan scifi-miehet tietävät, että kaikki paranee kun pääsee keksittyjen alusten puikoista niiden oikeiden vehkeiden ohjaimiin. Ja tällä teemalla FTL:ään on modattu muun muassa Enterprise ja Star Destroyer.

Enpä ollut itsekään oikein edes miettinyt sitä mahdollisuutta, että FTL:ää pystyisi merkittävästi modailemaan, mutta niin se vain menee. Modeja näkyy olevan työn alla jo hillittömiä määriä ja valmiinakin mukava annos. Nostettakoon esiin vaikka kolmikko, jolla pääsee kolmen modernin tieteisfiktion rakastetuimman aluksen puikkoihin.

Ensin pitää asentaa modien hallintaan tarkoitettu softa, joka tekee hommasta helppoa. Oletusarvoisesti FTL-modaus näyttää olevan vähän penseää puuhaa, mutta Grognak’s Mod Managerin kanssa nauruhelppoa touhua. Sitten vain taivas onkin rajana. Haluatko lentää Enterprisellä? Tai Star Destroyerilla? Tai Fireflyllä? Tai miten olisi Cylonien Base Star?Tai modi, joka sammuttaa pelaajaa jahtaavan kapinallislaivaston ja antaa tutkia sektoreita vaikka maailman tappiin saakka? Eiköhän näillä ainakin alkuun pääse!

Minuun suurimman vaikutuksen tekivät Star Destroyerin ja Base Starin peliin lisäävät modit, koska niissä on perusaluksen ohella vaihdettu muitakin grafiikoita ja ääniä: dronejen sijaan alukset laukaisevat TIE Fightereita ja Raidereita oikeiden äänten säestämänä.

Ainoa valituksen aihe: missä hitossa Galactica viipyy?!

Ja vielä lisää modeja: FTL Forums

Lue myös

Cypher (Mac, PC)

Medal of Honor Warfighter – melkein todellisia sotia ja taisteluja

Kulkee se pizza lentävälläkin lautasella

Onko XCOM muka jo pelattu? Asenna nämä modit ja palaa rintamalle!

Keskustelu

Cylon Basestar nyt alla. Seuraavaksi Imperial Star Destroyer kehiin.
Mutta: tahtoo Galactigan. Sen alkuperäisen.
-jok

Onko näissä sisätilat myös? Että voi kierrellä aluksella aidon asian malliin.

Muropaketin uusimmat