Hyviä arvosteluja kerännyt Marvel-peli on kokeiltavissa nyt ilmaiseksi

07.02.2023 17:46 Muropaketin toimitus

Marvel’s Midnight Suns on ohjaajansa mukaan juuri sellainen unelmapeli, jonka hän on aina halunnut tehdä. Nyt supersankariuutuutta pääsee kokeilemaan maksutta.

Marvel’s Midnight Suns on muun muassa Muropaketin arvostelun mukaan loistava strategiapeli, ja sitä voi nyt kokeilla ilmaiseksi Xboxilla. Demo on saatavilla myös PlayStationille, mutta vain PS Plus Premium -palvelun tilaajille.

Kokeilu tarjoaa pelattavaa kolmeksi tunniksi.

LUE LISÄÄ: Arvostelu | Marvel’s Midnight Suns on yllättävän hyvä peli XCOMin tekijöiltä – ”Alkoi väsyttää vasta 30 tunnin jälkeen”

”Midnight Suns on sataprosenttisesti sellainen peli, jonka halusin tehdä. Take Two ja 2K antoivat meille pyytämämme resurssit, jotta voimme kehittää unelmiemme pelin. Pelistä on nyt ilmainen kokeilu saataville Xboxille ja PS Plus Premiumissa. Unohda tekosyyt ja pelaa,” pelin ohjaaja Jake Solomon on hehkuttanut Twitterissä.

“Marvel’s Midnight Suns yhdistää Firaxikselle ominaisen taktisen strategian onnistuneesti Marvelin kattavaan sarjakuvauniversumiin. Kyseessä on samalla studiolle hieman kokeilevampi projekti, joka onnistuu vakuuttamaan niin korttipohjaisella pelattavuudellaan kuin hyvin kirjoitetuilla, persoonallisilla hahmoilla. Kokonaisuus ei ole aivan nappiosuma ja alkaa rakeilla pelituntien kertyessä, mutta tästä huolimatta pelistä riittää laadukasta viihdettä kymmeniksi tunneiksi kaikille genren faneille”, Muropaketin arvostelussa on sanottu.

LUE MYÖS: Marvelin huippusuosittu korttipeli saa pian kokonaan uuden pelimuodon