UUSIMMAT

Ice-T ryhtyi peliarvostelijaksi: ”Medal of Honor SUCKS”

02.08.2010 09:00 | Miikka Lehtonen

Entinen rap-tähti ja nykyään muun muassa näyttelijänä itseään työllistävä Ice-T pitää peleistä. Mies on suuri räiskintäpelien fani ja jakelee mielellään mielipiteitään niiden tiimoilta. Monen muun tavoin Ice-T on pureutunut uuden Medal of Honorin betaan ja kertoo nyt mielipiteensä siitä: ”SUCKS”.

Ice-T jakeli pelimielipiteitään Twitterin välityksellä FINALLEVEL-käyttäjänimensä takaa.

”Final Levelin nopea Medal of Honor -arvostelu… SUCKS. Hei, kokeilkaa itse, koodeja on netissä. Mutta minä neuvoisin, että koittakaa ennen kuin ostatte. Yksinpeli voi olla douppia kamaa niin kuin Battlefield, mutta multiplayer on vähän kämäinen. Mutta hakekaa itse koodi ja kokeilkaa, kertokaa mitä olitte mieltä… minä kuuntelen.”

Medal of Honorin betaa itsekin kokeilleena Ice-T puhuu viisauksia: moninpeli on vähän kämäinen. Ehkä se ajan myötä paranee, mutta toistaiseksi beta ei kyllä ole irroittanut juuri hurrauksia. Mutta pureudutaanpa syvemmälle Ice-T:n pelimielipiteisiin, sillä mies testasi myös Kane & Lynchin demoa sekä Limboa!

Kane & Lynch 2: ”Nyt diggailen Kane & Lynchin yksinpeliä. This shit is gangsta!”

Limbo: ”Pelaan LIMBOa… tämä on hauska peli! FLTG approved…”. Sitten: ”Vielä kerran, tämä Limbo on kovaa kamaa. Voit imutella sen Xbox Livestä. Old school but crazy!”

Pitää Kane & Lynch 2:sta, pitää Limbosta… Ice-T:llä on hyvä pelimaku!

Lähde: Ice-T Twitterissä

Lisää aiheesta

Medal of Honor -ensikosketus: Räiskyvä matka Afganistaniin

Kane & Lynch 2: Dog Days -ennakko (PC, PS3, Xbox 360)

Limbo (Xbox 360)

Lue myös

Arvostelu: Munchkin

Arvostelu: Alan Wake: The Signal DLC (Xbox 360)

Irrational Games avasi kiusoittelusivuston