UUSIMMAT

Iceflake Studios kertoo virallisesti toiminnastaan ja FinnWars 2:sta

06.11.2007 13:19 Jukka O. Kauppinen

Aiemmin Snowflake Studios –nimellä tunnettu modaajapoppoo perusti jonkin aikaa sitten oman pelialalla toimivan yrityksen. Iceflake Studios kertoo nyt virallisesti toiminnastaan ja tulevista PC-peleistään.

Yrityksen tuoreen tiedotteen mukaan syyskuussa perustettu Iceflake Studios Oy keskittyy historiallisiin aiheisiin. Pelien yhteydessä pyritään tuomaan pelaajan tietoisuuteen myös tapahtumaympäristö ja historiallinen maailma muutoinkin kuin vain pelin tapahtumien teemaympäristönä.

Yrityksen perustajina toimivat kolme entisen moditiimin ydinjäsenistöön kuuluvaa henkilöä. Osakeyhtiön toimitusjohtaja on Mikko Aliranta, ohjelmoinnista vastaa Tapani Valkonen sekä grafiikasta ja suunnittelusta vastaa Lasse Liljedahl.

Iceflaken ensimmäisenä projektina kehitetään itsenäistä jatko-osaa suomen sotiin keskittyvälle FinnWarsille. FinnWars 2 kehitetään studion omalle Mammoth -pelimoottorille.

Peli tulee olemaan uskollinen historialle ja sisältää laajan historiaosion, joka esittelee Suomen ja Neuvostoliiton välisiä vaiheita toisessa maailmansodassa. Peli ei tyydy olemaan vain teknisesti uudistettu versio ensimmäisestä FinnWarsista, vaan esittelee monia pelillisiä uudistuksia sekä aivan uudenlaisen pelisysteemin.

Iceflake kehittää pelejään PC:lle.

Iceflake Oy:n historiaa seuraamalla löytää Snowflake Studiosin ja edelleen Battlefield 1942:lle suositun FinnWars-modin tehneen harrastajaporukan. Näin sitä taito kertyy vuosien mittaan harrastuksen myötä ja nälkä kasvaa tehdessä.

http://iceflakestudios.com/

Lue lisää eDomesta

Snowflake Studiosista Iceflake Oy, pääprojektiksi FinnWars 2

Snowflake Studios – modipoppoo tähtää länkkäripelillään ammattilaisiksi

FinnWarsin tarina – osa 1 – kuinka kaikki alkoi

FinnWarsin tarina – osa 2 – kriittiset hetket

FinnWarsin tarina – osa 3 – päätösten aika

Battlefied 1942 modit