Ihan turha galleria Sleeping Dogsin äänistudiosta

29.08.2012 10:30 Jukka O. Kauppinen

Lauantaina julkaistun Sleeping Dogs -pelin arvostelua (tx, Eric) taitellessani löysin Square Enixin X-kansioista myös aimo annoksen kuvia pelin ääniraidan nauhoitussessiosta. Kuviin ei tietenkään liittynyt mitään nimitietoja tai taustoja nauhoitussessioista, mutta ajattelin niiden olevan kuitenkin joitakuita potentiaalisesti kiinnostava kurkistus pelikehittämisen maailmaan.

Pelin päärooleja puhuivat muun muassa seuraavat näyttelijät, joista näyttelijöitä paremmin tuntevat tunnistanet muutaman kuvista:

  • Will Yun Lee (Die Another Day, Total Recall
  • Tom Wilkinson (Batman Begins, The Full Monty)
  • Edison Chen (Infernal Affairs I/II, The Dark Knight)
  • Parry Shen (Better Luck Tomorrow, The New Guy)
  • Emma Stone (The Amazing Spider-Man, Zombieland)

Lisätietoja: http://www.sleepingdogs.net/

Lisää aiheesta

Sleeping Dogs (PS3, Xbox 360, PC)

Puolikuvitteellisen Sun On Yee -triadin sisälle soluttautunut Wei Shen kävelee kahden täysin erilaisen maailman välistä rajaa. Toisella puolella on rikollisorganisaatio, josta pikku hiljaa kehkeytyy perhe. Toisella on taas poliisielämä laitoksessa, joka ei Weihin oikein luota. Wei on kovin epäilyttävä henkilö aidan molemmin puolin, mutta eri syistä.

Sleeping Dogs – triadeja Hong Kongin hiekkalaatikossa

Hiekkalaatikkopeleissä itse kaupunki on usein pelin päähenkilö. Ja Hong Kongissa riittää rikasta historiaa, kulttuuria, Triadeja, kamppailulajiperinteitä ja upeaa ja monipuolista arkkitehtuuria. Tiesimme näiden eväiden riittävän hienosti oikein kunnon avoimen maailman seikkailuun.