Uusimmat

Ikävä Super Mario 64:ää? – Valtava hack-versio tarjoaa enemmän tekemistä kuin alkuperäinen peli

04.10.2016 09:04 Tuukka Hämäläinen

supermario-supermario64-001

Last Impact on valtava Super Mario 64 -hack, joka tarjoaa emulaattoripelaajille enemmän pelattavaa kuin alkuperäinen peli ja rutkasti lisäominaisuuksia – tosin vain niin kauan kuin Nintendo sen sallii.

Last Impact on äskettäin ilmestynyt ROM hack 20 vuotta sitten julkaistusta Super Mario 64 -peliklassikosta. Äärimmäisen epävirallisen julkaisun takaa löytyy Kotakun mukaan aiemminkin SM64-hackeja tehtaillut Kaze Emanuar.

Last Impact on alla olevan trailerin perusteella rutkasti isompi kuin koko alkuperäinen tasohyppelypeli, ja se tarjoaa paljon uusia ominaisuuksia ja pelimekaniikkoja. Peli sisältää 130 kerättävää tähteä, 12 poweruppia, uusia boss-vastuksia ja tietysti kokonaan uudet tasot.

Kaze Emanuarilta on ilmeisesti mennyt Last Impactin väkertämiseen järjettömät 4000 työtuntia, joten toivottavasti fanituote saa olla linjoilla vielä tovin ennen kuin Nintendo puuttuu peliin. Ohjeet hack-version lataamiseen ja pelaamiseen löytyvät trailerin kuvaustekstistä YouTubesta.

Super Mario 64
Kaikki jutut aiheesta

Tuukka Hämäläinen

"Olen kirjailija ja toimittaja, joka on avustanut Muropakettia vakituisesti vuodesta 2016 alkaen. Juttuja kirjoittelen pääasiassa pelipuolelle, mutta myös leffapuolella voi nimeni näkyä. Pidän eniten seikkailupeleistä, joissa voi edetä hiippailemalla, enkä koskaan lakkaa puhumasta Jurassic Parkista ja Metal Gear Solidista. Olen vannoutunut konsolipelaaja, jonka suosikkipelejä ovat esimerkiksi Outer Wilds, Death Stranding ja The Last of Us Part II."

Muropaketin uusimmat