Uusimmat

Ilmaisherkkuja Gears of Wariin

09.01.2007 14:04 Jukka O. Kauppinen

Xbox 360 –pelaajille hyviä uutisia. Maanmainioon Gears of War –räiskintään julkaistaan 10. tammikuuta uutta ilmaista sisältöä. Lisäksi Discvery Channel jakaa kaikkiaan kaksi miljoonaa Microsoft Pointsia massiivisessa arvonnassa.

Gearsiin julkaistava ilmaislaajennus sisältää kaksi uutta karttaa:

– Raven Down, helikopteri on pudonnut keskelle suurta taistelua. Pelaajat liittyvät deltajoukkoihin, jotka yrittävät etsiä kopterin putoamisalueelta henkiinjääneitä.

– Old Bones, locustien joukot hyökkäävät suureen museoon yrittäessään tuhota ihmiskunnan historiasta kertovia muistomerkkejä. Pelaajien tehtävä on auttaa deltajoukkoja museon takaisinvaltaamisessa, ennen kuin kaikki sen sisältämät historialliset dokumentit on tuhottu.

Ilmaisen laajennuksen sponsoroi Discovery Channel, joka on tehnyt Microsoftin kanssa toisenkin näkyvän diilin. Kanava näet avaa 13. tammikuuta kilpailun, jossa kisan verkkosivuille kirjautuvat Xbox Live –pelaajat ovat mukana yhteensä kahden miljoonan livepojon arvonnassa. Tekisikö mielesi ostaa Livestä herkkuja? Kohta sitä saa. Kilpailusivu aukeaa osoitteeseen www.ReadyAimFuture.com.

Mielenkiintoisena tuoreena tietona mainittakoon myös, että Nvidian ForceWare-näytönohjainajurien uudesta betaversiosta on löytynyt viitteitä Gears of Warista. Ajurit ovat toki ajureita, mutta merkittävien pelien kohdalla pelintekijät ovat usein hyvinkin varhaisessa vaiheessa yhteydessä näytönohjainvalmistajiin. Näin pelin toimiminen eri näytönohjaimilla varmistetaan etukäteen. Niinpä beta-ajureista löytyvät viittaukset voivat hyvinkin tarkoittaa sitä, että pelin pc-versio on jo työn ala. Tosin Microsoft ja Epic ovat kertoneet, ettei heillä ole suunnitelmia Gearsin pc-versiosta – mutta kuka sitä tietää? Gears voisi olla todella järeä myyntivaltti, kun Windows Vistaa puffataan pc-pelaajille.