Uusimmat

Ilmaisia roolipelejä Bard’s Tale IV:n kickstarttaajille

11.06.2015 23:00 Jukka O. Kauppinen

Bard’s Tale IV –roolipeliä parhaillaan kickstarttaava inXile Entertainment –roolipelitalo lupaa kaikille tukijoilleen hyvät pelibonukset. Kaikki peliä yli 20 taalalla tukeneet saavat näet kaupanpäällisinä kaikki kolme klassista vanhan polven Bard’s Tale –fantasiaroolipeliä.

Bonarit ovat The Bard’s Tale, The Bard’s Tale II: The Destiny Knight ja The Bard’s Tale III: Thief of Fate –pelit, jotka ilmestyivät vuosina 1985, 1986 ja 1988. Se sijaan diiliin ei sisälly 2004 Vivendin julkaisema reboottaus.

Klassikkoseikkailut tarjotaan tukijoille alkuperäisinä mutta emulaattoriin valmiiksi kiedottuina ja toimivina versioina. Mutta eipä siinä edes kaikki, sillä inXile on värvännyt Bard’s Tale I-III –pelit ihan alkujaan ohjelmoineen Rebecca “Burger” Heinemanin päivittämään muinaispelit natiiveiksi Windows- ja Mac-versioiksi, joissa on myös nykykoneille tuunatumpi käyttöliittymä ja muitakin parannuksia. Päivitetytkin versiot annetaan tukijoille ilmaiseksi.

 

The Bard’s Tale IV jatkaa alkuperäisen pelisarjan matkaa alkuperäisten tekijöiden voimin, mutta nykyaikaisella peliteknologialla ja pelattavuudella. Fantasiaseikkailuun kerätään parhaillaan rahoitusta Kickstarter-palvelun kautta.

Lisätietoja: The Bards Tale IV

Lisää aiheesta

Miltäs se Bard’s Tale IV sitten näyttikään? Tältä!  

Bard’s Tale IV:n joukkorahoituskampanja avautui – klassisen fantasiaroolipelin paluu 

30 vuoden kunniaksi: roolipeliklassikko The Bard’s Tale palaa