Uusimmat

Ilmaispelattava Command & Conquer ei olekaan kuollut

20.11.2013 13:00 Juho Anttila

EA:n sangen legendaarinen Command & Conquer -naksustrategiasarja on rämpinyt enemmän tai vähemmän pohjamudissa jo pitkään. Sarjan viimeisimmät julkaisut eivät ole vakuuttaneet ja kaiken lisäksi ilmaispelattavaksi suunniteltu uudelleenlämmittely haudattiin heikon pelaajapalautteen seurauksena.

Päätös saattoi harmittaa myös niitä, jotka ostivat C&C Ultimate Collection -kokoelman pääasiassa päästäkseen betatestaamaan uutta Command and Conqueria sekä niitä, jotka käyttivät rahaa pelin alphatestausvaiheen aikana. EA on luvannut palauttaa alphatestin aikana käytetyt rahat, mutta sen lisäksi firmalla on potentiaalisesti hyviä uutisia molemmille ryhmille.

Ilmaispelattavaa Command & Conqueria ei olla sittenkään haudattu lopullisesti. Kehitystyö jatkuu uuden studion voimin. EA:n tiedotteen sanamuodoista voi tosin päätellä, että luvassa on muutakin kuin vain toisen studion jälkien viimeisteleminen. Hyvä, jos näin on, sillä puolivillainen uudelleenlämmittely tuskin kiinnostaa ketään. Joka tapauksessa jos ja kun peli ehkä joskus tulevaisuudessa ilmestyy, C&C Ultimate Collectionin mukana tulleet betakoodit ovat yhä käypää tavaraa.

Lähde: Eurogamer

Lisää aiheesta

Uusi Command & Conquer heitettiin roskiin

EA sulki Command & Conquer -studion

Command & Conquer palaa juurilleen – mutta kierolla tavalla