Ilmestyskirja. Nyt -videopeli hylkäsi Kickstarterin ja etsii nyt vielä suurempaa rahoitusta

16.02.2017 14:00 | Muropaketin toimitus

Ilmestyskirja. Nyt -klassikkoelokuvaan perustuvalle videopelille on perustettu uusi varainkeruukampanja omalla sivustollaan. Alle kuukausi sitten avattu Kickstarter-keräys jäi kauas tavoitteestaan.

Vasta tammikuun lopulla kerroimme Francis Ford Coppolan klassikkoelokuvaan Ilmestyskirja. Nyt (1979) perustuvasta videopelistä, joka etsi joukkorahoitusta Kickstarter-kampanjan avulla. Jo nyt IGN kuitenkin raportoi, että projekti on hylännyt Kickstarterin ja avannut oman joukkorahoitussivunsa.

Apocalypse Now -pelille etsittiin Kickstarterissa 900 000 dollarin budjettia, mutta IGN:n mukaan kokoon saatiin vain 172 969 dollaria. Nyt kehittäjät ovat avanneet uuden keräyksen osoitteessa apocalypsenow.com, ja budjettikin on moninkertaistunut.

Uuden varainkeruun tavoitteena on 5,9 miljoonaa dollaria, joista on tähän mennessä saatu kokoon reilut 100 000. Keräyssivustolla tulevan pelin kuvaillaan olevan ”kuin Fallout: New Vegas happotripillä Vietnamissa”. Vaikka Apocalypse Now on luonnollisesti sotapeli, ei siitä kehittäjien mukaan tule räiskintää.

”Tämä peli ei ole Call of Duty: Vietnam”, todetaan pelin kuvauksessa. ”Sinä hiiviskelet. Piiloudut. Keräät resursseja. Kehität hahmoasi. Sinä tapat kun se on välttämätöntä.”

Apocalypse Now -pelin suunnitellaan ilmestyvän vuonna 2020.

Kickstarter
Kaikki jutut aiheesta

Muropaketin uusimmat