Uusimmat

Ydintalvi viivästyy: Impact Winter julkaistaan vasta kesän kynnyksellä

05.04.2017 09:53 Muropaketin toimitus

Impact Winter -selviytymispelin oli alun perin määrä saapua jo huhtikuussa, mutta nyt pelin kehittäjä Mojo Bones kertoi julkaisun lykkääntyvän toukokuun 23. päivään.

Impact Winter on ydintalven keskelle sijoittuva selviytymispeli, jossa kirkossa majailevan viisikon tulee selviytyä ympäristön aiheuttamista haasteista. Selviytyjillä on kuitenkin toivoa – mystinen radiolähetys on kertonut avun saapuvan 30 päivän kuluessa, mikäli viisikko selviäisi sinne asti.

Nyt Impact Winterin julkaisupäivää on kuitenkin jouduttu siirtämään toukokuun 23. päivään asti. ”Impact Winteristä tuli paljon suurempi projekti kuin mitä osasimme odottaa. Haluammekin vielä hioa pelin vaikeuskäyrää ennen kuin julkaisemme sen pelaajille”, totesi peliä kehittävä Mojo Bones Impact Winterin blogissa.

Domen toimittaja Jukka O. Kauppinen kertoi aiemmin omasta Impact Winter -ensikosketuksestaan:

”Sarjakuvamaisen tyylikkään ja tunnelmikkaasti rakennetun seikkailupelin kokemus vaikuttaa maukkaalta, mukaansatempaavalta elämykseltä. Impact Winterin kontrastit turvapaikan ja ulkomaailman hyytävyyden välillä, selviytyjäryhmän väliset suhteet ja kiireetön, rauhallinen seikkaileminen ovat hyvä yhdistelmä, joka puhkuu samalla myös vahvaa omaperäisyyttä.”

Impact Winterin voi ennakkotilata Steamin kautta 19,99 eurolla.

Impact Winter
Kaikki jutut aiheesta