Uusimmat

Indie-peli Araya tarjoilee kauhua thaimaalaisessa sairaalassa, VR-tuella tai ilman

23.11.2016 20:00 Tuukka Hämäläinen

araya-001

Thaimaalaisen MAD Virtual Reality Studion kauhupeli Araya ilmestyy huomenna PC:lle. Peli tukee Oculus Rift -VR-laseja ja saa myöhemmin myös HTC Vive -tuen.

Jos kaipaat VR-laseille suunniteltua kauhukokemusta, kannattaa kenties antaa mahdollisuus huomenna ilmestyvälle Arayalle. MAD Virtual Reality Studion pelissä selvitellään mystistä murhatapausta thaimaalaisessa sairaalassa kolmen henkilöhahmon näkökulmista.

Araya ilmestyy huomenna Steamissa, jossa pelin demoversio on kokeiltavissa jo nyt. Peli tukee Oculus Rift -virtuaalitodellisuuslaseja, ja sen kerrotaan saavan ensi vuonna myös HTC Vive -tuen, mutta kauhupelien ystävät voivat pelata peliä myös ilman VR-laitteita.

Alta näet pelin teaser-trailerin.

indie-pelit
Kaikki jutut aiheesta

Tuukka Hämäläinen

"Olen kirjailija ja toimittaja, joka on avustanut Muropakettia vakituisesti vuodesta 2016 alkaen. Juttuja kirjoittelen pääasiassa pelipuolelle, mutta myös leffapuolella voi nimeni näkyä. Pidän eniten seikkailupeleistä, joissa voi edetä hiippailemalla, enkä koskaan lakkaa puhumasta Jurassic Parkista ja Metal Gear Solidista. Olen vannoutunut konsolipelaaja, jonka suosikkipelejä ovat esimerkiksi Outer Wilds, Death Stranding ja The Last of Us Part II."

Muropaketin uusimmat