UUSIMMAT

Indiehitti FTL saa tuunatun uusintapainoksen ja iOS-version!

12.11.2013 10:00 Muropaketin toimitus

Viimeisten vuosien parhaisiin indiepeleihin kuulunut FTL on taas noussut otsikoihin, sillä pitkän tauon jälkeen pelin kehittäjillä oli ilouutisia. Ensinnäkin pelistä julkaistaan kehittyneempi remix-versio. Vielä merkittävämmin se remix-versio julkaistaan myös iPadille!

FTL-kehittäjä Justin Ma paljasti maanantai-iltana, että vuoden 2014 alkuhetkillä julkaistaan FTL: Advanced Edition, joka sisältää kaikenlaista kivaa, kuten uutta sisältöä, uusia eventejä, uusia aseita ja ties mitä muuta. Tämä yksistään olisi jo hurraa-huudon paikka, mutta kun se Advanced Edition julkaistaan myös iPadille. Ja tämähän on ollut kirjaimellisesti se juttu, jota niin monet meistä ovat toivoneet. Justin kertoo tiimin työstäneen iOS-versiota urakalla ja olevansa nyt todella tyytyväinen siihen, miten kiva sitä on pelata.

Traileria kehiin!

 

FTL:n Advanced Edition julkaistaan ”varhain vuonna 2014”, jolloin PC-pelurit saavat sen ilmaispäivityksenä ja iOS-miehet oletettavasti AppStoresta. Kehittäjät lupailevat myös, että Androidin ja Surfacen versiot voivat olla mahdollisia myöhemmin, mutta mainitsevat tiimin oppineen läksynsä alkuperäisen FTL:n julkaisusta: kolmen erilaisen alustan (Windows, Mac, Linux) yhtäaikainen tukeminen ajoi heidät melkein mielisairaalaan, joten nyt mennään alusta kerrallaan. ”Tablettituen laajentaminen on seuraava suuri prioriteettimme”, Justin Ma lupaa.

Lisätietoja: FTL

Lisää aiheesta

FTL: Faster Than Light (Linux, Mac, PC)

Mitä pelasin tänään? JOK palasi FTL:n tähtiin

Muropaketin uusimmat