IO Interactive oikoo huhuja, kertoi seuraavasta Hitmanista

17.01.2014 17:30 | Teemu Viemerö

Agentti 47. Kuolettava, kaljupäinen ystävämme on seikkaillut Hitman-peleissä vuodesta 2000 lähtien. Pelisarjan viimeisin osa, Absolution julkaistiin vuonna 2012, mutta saaga jatkumaan. Jatkuu siitäkin huolimatta, että pelin ympärillä huhuiltiin taannoin kaikenlaista synkkää.

”Seuraavassa pelissä Agentti 47, tämä kohteitaan ympäri maailmaa jahtaava tappaja, on uransa huipulla,” IO Interactive kertoo avoimessa kirjeessään. Salamurhaaja seuraa saaliitaan pitkä-aikainen kollega Diana Burnwoodin sekä ICA-organisaation avulla.

Yhtiö pyrkii tuomaan realismia salamurhaukseen myös poistamalla pelin lineaarisuuden. Tämä tarkoittaa, että putkijuoksukentät vaihtuvat suureksi avoimeksi maailmaksi.

”Tavoitteemme on luoda eläväinen ja uskottava maailma, mikä tarjoaa parhaat mahdolliset leikit tekoälyn kanssa. Nämä tekoälyleikit ovat olleet aina Hitman-sarjan teosten hienoimpia hetkiä.”

Peli käyttää IO Interactiven omaa Glacier 2 -moottoria ja hakee vaikutteita sarjan aiemmista peleistä, kuten Contractsista ja Blood Moneystä. Studio myös hyödyntää tulevassa pelissään Absolutionin parhaimpia ideoita. Myös sopimustila tekee paluun. Sen avulla pelaaja voi luoda haasteita ystävilleen.

Pelin nimestä, alustoista tai julkaisuajankohdasta ei ole vielä tietoa.

Lisätietoja: http://hitman.com

Lisää aiheesta

Hitman Absolution (PC, PS3, Xbox 360) 

Hitman: Blood Money (pc, PS2, Xbox, 360) 

Hitman: Sniper Challenge (Xbox 360) 

IO Interactive potki puolet, keskittyy Hitmaniin 

Uusi agentti 47 näköpiirissä – Hitman-elokuva etenee